Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow běžný prázdninový týden - 8. 8. 2011
Share week
photo

5. 8.Vineri

photo

6. 8.Sâmbătă

photo

7. 8.Duminică

photo

8. 8.Luni

photo

9. 8.Marţi

photo

10. 8.Miercuri

photo

11. 8.Joi


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vítejte v pondělí. Začátek nové týdne. Dobré upršené ráno všem. Ideální počasí na poradu s kolegy. V rámci utajení jejich identity jsem vidět jen já a kolega Homer :D Porada úspěšně ukončena je čas udělat nějaký ten obchod. Snad jsem udělal dobře (později se ukázalo že ano :) Práce udělána, penízky vydělány. venku prší, tak si přečteme knihu. Já si vždycky rád čtu knihu při děšti ( protože se mi nic nechce dělat :-) Tak vyrazíme už je čas. Kam, ptáte se? Na pohovor do nejmenované firmy :D Pohovor byl příjemný, lidé ve firmě báječní, to kdyby klaplo, hmmm. No nic, hurá na nákupy ať se nám penízky sypou (kdo nechápe nevadí, časem pochopí :-) Venku je taková tma, že musím rozsvítit ---éééé to je ostré světlo, kde mám ty brýle :-) A je večer - čas na rekapitulaci úkolů - fajka, splněno, fajka, fajka - super. Jsi šikovný Pájo. Ještě dáme večerníček v podobě ekonomických zpráv a hurá do hajan. Tak za se zítra na viděnou. PáPá!
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tag-uri more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow běžný prázdninový týden - 8. 8. 2011