Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 25. 4. 2019
photo

22. 4.Luni

photo

23. 4.Marţi

photo

24. 4.Miercuri

photo

25. 4.Joi

photo

26. 4.Vineri

photo

27. 4.Sâmbătă

photo

28. 4.Duminică


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Filda ráno čistí zuby. Ja som vyrazila na nákupy. Tieto nohavice sa mi veľmi páčili. Ale nezobrala som si ich, mám v nich veľký zadok...Hm, asi blbé zrkadlá či čo...Filda sa zaťial pohral a zajazdil si na Lamborghini. Potom som ho zaviesla na stanicu a došli to s Maťou do Holíča vlakom :o), on je totiž veľký cestovateľ :o). Počkám ich v Holíči na stanici, ale neodídeme skorej, než odíde vlak :o). Cestou domov ešte skáče panáka, alebo tak nejak sme to volali :o) Filda ráno čistí zuby. Ja som vyrazila na nákupy. Tieto nohavice sa mi veľmi páčili. Ale nezobrala som si ich, mám v nich veľký zadok...Hm, asi blbé zrkadlá či čo...Filda sa zaťial pohral a zajazdil si na Lamborghini. Potom som ho zaviesla na stanicu a došli to s Maťou do Holíča vlakom :o), on je totiž veľký cestovateľ :o). Počkám ich v Holíči na stanici, ale neodídeme skorej, než odíde vlak :o). Cestou domov ešte skáče panáka, alebo tak nejak sme to volali :o)
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Tag-uri more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 25. 4. 2019