Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day 208th week - 26. 12. 2018
Share week
photo

20. 12.Joi

photo

21. 12.Vineri

photo

22. 12.Sâmbătă

photo

23. 12.Duminică

photo

24. 12.Luni

photo

25. 12.Marţi

photo

26. 12.Miercuri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Tohle tílko s číčou jsem si přála hrozně dlouho. :)) Mucinqa sa nahřívá a pak mi užírá cukroví. Tenhle chilli pomerančový drink je fakt výbornej, můžu doporučit. :) Ochutnáváme domácí uzené a když si chceme dát voďára, tak nám praskne korunka. :D Ale hezky sme ji dali dokupy a užíváme si dubajského tabáku. This t-shirt with cat I wished to have already a long time. :)) Mucinqa gets warm and then eats my sweets. This chilli orange drink is really good, I can recommend it. :) We taste homemade smoked meat and when we want to smoke shisha, the crown breaks. :D But we fixed it and we enjoy our dubai tabacco.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

1/28/2019 12:03:39 PM
Je mi moc příjemné vrátit se o pár týdnů zpět, do toho času plného pohody, štěstí a lásky...to všechno se Ti podařilo do weeku vložit...krásně jsem se u něho zasnil a zavzpomínal, tím spíše, ža právě teď venku "chumelí jako o vánocích"...:-)
1/27/2019 9:57:16 AM
Doplňování vody do studny, no to jsou věci … nějak ty přirozené koloběhy nefungují … barevná ruka je úžasná … nekonečné dárky … za všechno se platí … hodně přátel – hodně lásky – hodně starostí … vánoční nehty … a ve vánočním Ti to sluší … o Mucině nemluvě … nádherná klasika … smažený kapr a salát … nojo … z Pelíšku se stal kultovní vánoční film … vánoční návštěvy … máš tady všechno … výborný vánoční týden …


Tag-uri more tags

left arrowprevious day 208th week - 26. 12. 2018