Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow Veľké škótske dobrodružstvo II. - 26. 5. 2018
photo

24. 5.Joi

photo

25. 5.Vineri

photo

26. 5.Sâmbătă

photo

27. 5.Duminică

photo

28. 5.Luni

photo

29. 5.Marţi

photo

30. 5.Miercuri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Ráno sme išli kuknúť delfínov, ale ešte asi spali. Presúvame sa ku Culloden Battlefield, kde sa odohrávala vojna medzi Škótmi a Britmi. Po prechádzke sedáme do auta fičíme smer Edinburg. Postavili sme si stan a išli sme kuknúť Rosslynskú kaplnku. Tu sa odohrávala Šifra mistra Leonarda od Dana Browna :o). Ale prišli sme po zatvorení. Sákriš. Vrátili sme sa do kempu a ja s kamoškou sme vyrazili busom do centra Edinburgu. Konečne som sa dočkala škótskeho počasia. Mlha bola :o). Prešli sme si mesto a skončili sme na drinku :o) Ráno sme išli kuknúť delfínov, ale ešte asi spali. Presúvame sa ku Culloden Battlefield, kde sa odohrávala vojna medzi Škótmi a Britmi. Po prechádzke sedáme do auta fičíme smer Edinburg. Postavili sme si stan a išli sme kuknúť Rosslynskú kaplnku. Tu sa odohrávala Šifra mistra Leonarda od Dana Browna :o). Ale prišli sme po zatvorení. Sákriš. Vrátili sme sa do kempu a ja s kamoškou sme vyrazili busom do centra Edinburgu. Konečne som sa dočkala škótskeho počasia. Mlha bola :o). Prešli sme si mesto a skončili sme na drinku :o)
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

8/21/2018 1:37:36 PM
Supercestovateľky, len ste si ma zabudli pribaliť!
7/30/2018 5:49:48 PM
Úžasné dobrodružství Leni..., parádně jste si to užili. :-)
7/30/2018 5:20:51 PM
Parádní cesta a ještě lepší dračice...ani se nedivím, že Paul zdrhnul...:-)mimochodem, my jsme si o tomto víkendu na Skalinách taky docela užili...ale konkurovat to nemůže...:-)
7/29/2018 7:33:50 PM
Leni, to musel být parádní výlet! soudě dle fotek, jste si to náramně užili! :)) moc fajn týden! :)


left arrowprevious daynext dayright arrow Veľké škótske dobrodružstvo II. - 26. 5. 2018