Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day 144th week - 4. 10. 2017
Share week
photo

28. 9.Joi

photo

29. 9.Vineri

photo

30. 9.Sâmbătă

photo

1. 10.Duminică

photo

2. 10.Luni

photo

3. 10.Marţi

photo

4. 10.Miercuri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
V práci si půjčuju od kolegyně větší hrnek, bo potřebuju pořádně čajíčkovat :D... Po práci sa ke mě dostává ta nejlepší zpráva, co sem mohla slyšet! Jsem přijatá do Quadient týmu do Olomouce, kam nastupuju od ledna! :)) Štěstí by sa ve mňa nedořezalo, bo do lepší firmy sem sa nemohla dostat. Sděluji tu radostnou novinu rodině a blízkým přátelům a ťukáme si na dálku panákem! :) Dnes je mimochodem mezinárodní den zvířat, a tak Mucinqa dostává nášup... Na kašlík jsem si udělala čaj s chilli a je to síla. I borrowed a bigger mug from my colleague at work because I need to get a lot of teas :D... After work, the best new is coming to me! I'm accepted to Quadient team in Olomouc where I will start since January! :)) So much happiness inside of me because I couldn't be accepted to a better company. I'm telling the joyful new to my family and close friends and we drink a shot at a distance! :)) By the way today is the International day of animals so Mucinqa gets so much yummy... I have made a tea with chilli for my cough and it's strong.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

10/31/2017 12:43:43 PM
Evi, doháním, ale stále jsem ve skluzu, achjo... :D Jani, já jííím ráááda! :D
10/30/2017 1:54:01 PM
to je jídla :-D ale moc fajn fotky
10/30/2017 10:07:00 AM
ahoj Romi! :) moc fajn tyden, vidim, ze ty tez dohanis fotoresty, kdy to jen jde:) a pouceni pro me k Tvym tydnum - chodit se divat vzdy najezena :)) a stredecni 1 mi pripomnela, ze presne tyto hrnky s ruznymi ovocnymi motivy ma babi :) a jako mali jsme se s bratranky dohadovali, kdo bude mit jaky.. :) zdravim! E.


Tag-uri more tags

left arrowprevious day 144th week - 4. 10. 2017