Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

next dayright arrow Grilovaná žebra, kolena, úsměvy:-) - 30. 7. 2017
Share week
photo

30. 7.Duminică

photo

31. 7.Luni

photo

1. 8.Marţi

photo

2. 8.Miercuri

photo

3. 8.Joi

photo

4. 8.Vineri

photo

5. 8.Sâmbătă


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ale kdepak New York! Jen rozpálená Ostrava a její sídlištní "krásy" nás čekají v tomto týdnu..Eda dospává, noční děsy ho potrápily..Jogurtík na snídani..Touha vzduchoplavců, budoucí baroni a baronky si občas mohou popovídat i s místními okřídlenými šlechtici:-) K čertu se srdcem, s láskou..Je vedro, dokonce ani Ušáčkovi se nic nechce..Neutíká, protože už nás zná a ví, že Rexík ho neprožene, ač o něm dobře ví..Eda hudbu, já zas detektivku..A pivo postavené na hlavu:-)Krásný horký večer..Občas je toho "postaveného na hlavu" více než by se zdálo..
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

8/16/2017 9:25:06 AM
Byť splachovací, to je fuška...a niektorí na to nie sme jednoducho nastavení...napriek nočným strašidlám je to znovu krásny week!
8/11/2017 8:47:13 AM
Ahoj Šárko, opět moc pěkný týden. Mě to tak baví sledovat a číst. :) Prstový stativ je super. :D Lucka to vystihla. A s těma výplatama to je blbý teda :((... Musí to být šílené, jakožto pro rodinu s dětmi.


Tag-uri more tags

next dayright arrow Grilovaná žebra, kolena, úsměvy:-) - 30. 7. 2017