Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 6. 8. 2014
photo

31. 7.Joi

photo

1. 8.Vineri

photo

2. 8.Sâmbătă

photo

3. 8.Duminică

photo

4. 8.Luni

photo

5. 8.Marţi

photo

6. 8.Miercuri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávám za svítání a jdu fotit do rybářské vesničky. Velrybí kost-Kaplického knihovna :D Ranní kafe na břehu. Naprostá spokojenost. Jedeme podél pobřeží na jih a kocháme se krajinou. Zastavujeme se ve známe vesnici Nonza. Nahoře na skalnatém kopci je ve skále otvor, kterým se díváte přímo dolů na pláž. Pokračujeme přes město Saint-Florent (takové korsické Saint-Tropez) do vnitrozemí. Městečko jsme si už prohlédnout nestihli - nechtěli jsme nechat hledání noclehu na noc (a přišli jsme o výbornou zmrzlinu, kterou zde prý mají, nehledě na to, že jsou tu v řece želvy-příště). Náš další nocleh je dost luxusní - asi opuštěná bouda na nářadí uprostřed kravského výběhu. Popravdě, výběhy a pastviny jsou všude po Korsice, na oplocení se zde moc nehraje, takže dobytek člověk obvykle potkává třeba v nejužším místě silnice, nebo vidíte krávu jak skáče (!!) po téměř svislé skále-nechápu. Náš Hilton má krom přístřešku a betonové podlahy i neuvěřitelný výhled do krajiny. Dobrou noc!
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

1/30/2015 1:16:46 PM
Díky všem za návštěvu:)Honzo, ti pavouci byli asi dobře vychovaní, ani jednou se nestalo, že bych cítila, že mi něco leze po obličeji :D to spíš byli horší komáři..
1/30/2015 8:45:34 AM
Vypadá to slibně, těším se na další week :)
1/29/2015 8:30:18 PM
Jej, Korzika už začala. Tak som sa tešila. Vyzerá to tam parádne....Samé perfektné fotečky... a tých dobrodružstiev... :-) Teším sa na pokračovanie a idem kuknúť Zdenkov week ;-)
1/29/2015 3:58:30 PM
Tak jsme se dočkali :) Nádhera. Závidím...Otevřeně závidím :D Luxus. Krom toho úterý, sice jsem venku spal víckrát, ale ty pavouky bych asi nedal :) Měj se, těším se na další (už jsem nakoukl, ale počkám na popisky...:) Čiao


left arrowprevious day 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 6. 8. 2014