Życie na planecie Ziemi oczami jej mieszkańców

left arrowprevious day next dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 21. 7. 2013
photo

19. 7.Piątek

photo

20. 7.Sobota

photo

21. 7.Niedziela

photo

22. 7.Poniedziałek

photo

23. 7.Wtorek

photo

24. 7.Środa

photo

25. 7.Czwartek


Zestaw tego użytkownika zawiera podpis dnia w innym języku, aniżeli język strony, z której teraz korzystasz.
Česky
Ráno bylo nechutný, ale všechno zachránila Nina Simone, tak jsem se teda cejtil dobře a hned po práci byl odvezen na Kříženec. Nová maminka zase navařila hody a dodělává dům k obrazu domu. Husopaska nám visela na starym baráku v patře a ten obraz od malička miluju. Dneska přemejšlim proč je tak smutná, ale to by bylo na dlouho. Kafíčko na terase a Ája se snaží napolohovat křeslo :) Ten tátův výraz potom co jí vše dopodrobna vysvětlil a ono to vyšlo ... k nezaplacení :D Přibližuju jak nejvíc to jde a po dalším přiblížení se shodujem, že je to vskutku luňák. Nechápu to, ale kvete lípa. Mám za to že podruhé a trochu se dusim. Nová maminka dává alpu na kapesníček a dejchám skvěle. Pak už jsme u maminky (té jediné) a Ája se pere s Gábinko vař. Tlemil jsem se hrozně dlouho, takže tuta fotka už je naprostá nuda. Doma vzkaz od Míry, což bylo samozřejmostí ... ale mohl jsem si odpustit budoucí výlet
Komentarze

W celu dołączenia komentarza musisz być zalogowany.

Zaloguj Zarejestruj się

8/3/2013 10:34:51 PM
bratře Žižko- teda Ondřeji, úterý a středa jsou na prvním místě. Ale vlastně celé tvoje pojetí týdne je mně dost blízké. Tož díky.
7/30/2013 10:38:55 AM
Bezva týden. Já jsem si vždycky myslela, že se v Planý nic neděje, ale ono to bude spíš záviset na tom, kdo v ní žije :-) Líbí se mi dveře v úterý a baví mě popisky.


Tagi more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 9. s vykousnutým čtvrtkem - 21. 7. 2013