Życie na planecie Ziemi oczami jej mieszkańców

next dayright arrow nečas - 8. 6. 2013
Share week
photo

8. 6.Sobota

photo

9. 6.Niedziela

photo

10. 6.Poniedziałek

photo

11. 6.Wtorek

photo

12. 6.Środa

photo

13. 6.Czwartek

photo

14. 6.Piątek


Komentarze

W celu dołączenia komentarza musisz być zalogowany.

Zaloguj Zarejestruj się

7/1/2013 11:53:50 PM
U Tvých týdnů se Hanko na autora nemusím dívat, je obdivuhodné jak si držíš laťku. Takový nečas si dám líbit. Zaujalo úterý, musím už jít spát abych nevlezl do ledničky. :-) A páteční pětka je moc pěkná. Měj se.
7/1/2013 1:00:10 PM
Haničko Sluníčko, moc děkuji Vám oběma za přání k svátku, týden je prostě Tvůj, nikdo jiný tu takové nemá, dokonce ani podobné..Je to v Tobě, je to Tebou..Tvým viděním a hlavně citem..Přeju krásné léto plné světla..I když Ty umíš i ten "nečas" tak nějak hezky:-)Mějte se s Radimem krásně, Šárka..
7/1/2013 10:49:17 AM
Hanko, v Tvém půvabně poetickém podání ani ten nečas nevyznívá nikterak katastroficky...to beru. Já jsem si ten mokrý (a studený) týden užil naplno (byl jsem na chatě) a přesto jsem v něm našel i originální poetiku a nežehrám na nepřízeň přírody...možná na to máme stejný názor. Můžeš se o tom přesvědčit v mých posledních týdnech. Ahoj, Pepík
7/1/2013 10:33:54 AM
Musím začít tím, že "já teda tu černobílou moc nemusím", ale hned přidám "ale". Ale tento týden se mi líbí. Fakt líbí. Dokonce mi ani popisky nechybí. Fakt supr. A abych se ještě rozepsal, tak dodám, že často, když koukám na nějaké starší fotky od někoho známého (nebo neznámého) XY, přemýšlím o tom, proč a čím je tato konkrétní fotka zajímavá, vláštní, oblíbená... a velmi často přicházím na to, že vlastně ani nevím. Technicky stojí za prd, obsahem taky, ale vznikla třeba na ulici v NY v roce 1937. A tím to končí. Nic to ale nemění na tom, že se zase objeví jinde, jako "velmi oblíbená". Nad tímto týdnem jsem došel k závěru, že my máme jednu nevýhodu a to, že je inflace fotek na webu všeobecně a proto se (třeba Tvoje) zajímavé a fantastické fotky nikdy (většinou) nedostanou do toho výběru dobrých fotek a servery je za 70 roků nebudou ukazovat. V tomto týdnu bych měl hned několik kandidátů. Supr a u mě máš hned 6 hvězdiček. Líbí se mi Tvůj pohled na svět.


Tagi more tags

next dayright arrow nečas - 8. 6. 2013