Życie na planecie Ziemi oczami jej mieszkańców

next dayright arrow 54th week - 7. 1. 2016
Share week
photo

7. 1.Czwartek

photo

8. 1.Piątek

photo

9. 1.Sobota

photo

10. 1.Niedziela

photo

11. 1.Poniedziałek

photo

12. 1.Wtorek

photo

13. 1.Środa


Zestaw tego użytkownika zawiera podpis dnia w innym języku, aniżeli język strony, z której teraz korzystasz.
Česky English
Poslední pracovní den týdne začíná, tak se do té zimy musím naplnit energií... Venku je fakt zima, tak jsem ráda, když už jsem konečně v kanclu :)... Na oběd svíčková z meníčka, ale nic moc, chybí jim tam smetana... Po práci na latté za Zdeničkou a při cestě od Zdeničky, mě Honza vzal autem a vyhodil po cestě, protože jel ještě na koleje a já si v autě zapomněla mobil, tak po internetu sleduju, jak Honza jede domů z kolejí :D... Večer se scházím s Peťou Staníčkem, aktivním členem ESN, který furt někde cestuje a pracuje, ale občas zavítá i zpět do Ostravy :) Hlavně s ním jsem měla jet, jako organizátor do Krakowa, jestli si pamatujete, ale nakonec jsem nejela, protože jsem kvůli babičce musela jet dom... Po návratu domů pusu kočičce a dobrou noc :) Last working day of this week starts so I must get enough energy to cold weather outside... Outside is really cold so I'm happy when I arrive to the office :)... Sirloin in cream sauce for lunch but this one wasn't so good, it was missing cream... After work visiting Zdenička and drinking latte and Honza took me by car to way back but kicked me out during the way :D Because he went to the dorms. And at home I noticed that I forgot my phone in the car so on internet I'm watching how Honza is coming back to home :D... In the evening I'm meeting Petr Staníček, an active member of ESN who is all the time travelling and working but sometimes he also comes back to Ostrava :) It's him with whom I should go to Krakow as an organizer if you remember but I didn't go in the end because I had to go to hometown because of grandma... After coming back to home, kiss for kitty and good night :)
Komentarze

W celu dołączenia komentarza musisz być zalogowany.

Zaloguj Zarejestruj się

1/25/2016 7:29:12 AM
Zase super práce .... a kachny jedou :-)
1/24/2016 10:54:08 PM
Glenfiddich je moje nejoblíbenější, ale za ty prachy bych si raději koupil objektiv. Zůstanu u dvanáctileté nebo si vsadím, abych mohl vyhrát jako Zdeněk :-)
1/24/2016 10:34:36 PM
Čtyřicetiletá Glenfiddich … tyjo … to je nářez … tak jo, až vyhraju v tý sportce … jinak jsem tady samozřejmě dostal hlad … a držím palce v kačenkové soutěži …
1/24/2016 10:31:58 AM
So samé žrádýlko, mňam. ..a neděle taky! A středa se mi líbí. Asi si jdu dát něco k jídlu ;)
1/20/2016 2:26:39 PM
Romanix goes to hollywood :-)


Tagi more tags

next dayright arrow 54th week - 7. 1. 2016