Życie na planecie Ziemi oczami jej mieszkańców

next dayright arrow Těší mě! - 24. 9. 2015
Share week
photo

24. 9.Czwartek

photo

25. 9.Piątek

photo

26. 9.Sobota

photo

27. 9.Niedziela

photo

28. 9.Poniedziałek

photo

29. 9.Wtorek

photo

30. 9.Środa


Zestaw tego użytkownika zawiera podpis dnia w innym języku, aniżeli język strony, z której teraz korzystasz.
Česky
Dobrý den. Můj první týden.. Začíná chystáním svačiny do práce. Pak i chvílemi v práci. Vajíčka darem a pár zátiší z kanceláře. Potom už jen grilovačka. Dobrou noc.
Komentarze

W celu dołączenia komentarza musisz być zalogowany.

Zaloguj Zarejestruj się

10/10/2015 4:20:27 PM
Pěkně zachycený týden života, líbí se mi celý. :-)
10/7/2015 7:49:27 PM
"Zdeňkové"! :) Já moc děkuju za krásná slova. Týden vznikal za obrovské podpory mého manžela. Zdeňku já musela a hlavně chtěla, ty jsi o tom tak krásně mluvil. Musela jsem vyzkoušet. :) Vašich slov si moc vážím a moc za ně děkuju. Myšlenka týdne focení je báječná, ale realizace je náročnější a nutí člověka přemýšlet o budoucnosti dalších snímků. Vyfotit to či ono nebo přijde ještě něco lepšího? :) Díky za tu možnost. Uvidíme se v dalším týdnu. :)
10/6/2015 9:06:26 AM
Jani vítám tě mezi Woláky. Mám obrovskou radost, že jsi týden nahrála a nezůstalo jen u slov, což u mnohých znám!. Týden je skvělý a v podstatě by mi kolega z redakce Zdeněk Kamrla mohl jeho komentářem dělat mluvčího!
10/6/2015 8:49:48 AM
Pěkně vítám Jano v projektu Week of Life, také nás těší že jste se rozhodla podělit o svůj život s ostatními a věřím, že se Vám tady bude líbit. Týden je proveden kvalitně, očividně jste okamžitě pochopila o co jde … máte tady pěnové logo … řekl bych, že tohle ještě nikoho nenapadlo … i v tom je síla WoL, že přestože se zdá že už tu všechno bylo, tak stále někdo přichází s novými přístupy … vynikající je motýlek na nedělní sedmičce … ano ovečky jsou velmi uklidňující .. jak obrazem, tak zvukem … čim to asi je … možná tím, že v nich je takový mír a člověk je v klidu a neočekává žádný boj … Jano, je to bezva ...budu se těšit na další týden ..


Tagi more tags

next dayright arrow Těší mě! - 24. 9. 2015