Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Langoš a tlačenka - 11. 8. 2023
Share week
photo

11. 8.Péntek

photo

12. 8.Szombat

photo

13. 8.Vasárnap

photo

14. 8.Hétfő

photo

15. 8.Kedd

photo

16. 8.Szerda

photo

17. 8.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
1. Zdravím vás z výtahu. 2. Hups, a zdravím vás z ďalšieho výťahu :o). 3. Jedu na Kopanice a zastavila som sa na zmrzku. 4. V Jablonke sa kosí :o). 5. Muro Štefánik sa odo mňa nehne. 6. Filda kuje pikle. Obvyklé i neobvyklé :o). 7. Muro pasie sliepky. Len teraz neviem, kde je tá štvrtá :o). 8. Cestou do Holíča sme sa zastavili na langoš. Najlepší langoš široko ďaleko je na Kunovskej priehrade. 9. Miestna Copacabana. 1. Zdravím vás z výtahu. 2. Hups, a zdravím vás z ďalšieho výťahu :o). 3. Jedu na Kopanice a zastavila som sa na zmrzku. 4. V Jablonke sa kosí :o). 5. Muro Štefánik sa odo mňa nehne. 6. Filda kuje pikle. Obvyklé i neobvyklé :o). 7. Muro pasie sliepky. Len teraz neviem, kde je tá štvrtá :o). 8. Cestou do Holíča sme sa zastavili na langoš. Najlepší langoš široko ďaleko je na Kunovskej priehrade. 9. Miestna Copacabana. 1. Zdravím vás z výtahu. 2. Hups, a zdravím vás z ďalšieho výťahu :o). 3. Jedu na Kopanice a zastavila som sa na zmrzku. 4. V Jablonke sa kosí :o). 5. Muro Štefánik sa odo mňa nehne. 6. Filda kuje pikle. Obvyklé i neobvyklé :o). 7. Muro pasie sliepky. Len teraz neviem, kde je tá štvrtá :o). 8. Cestou do Holíča sme sa zastavili na langoš. Najlepší langoš široko ďaleko je na Kunovskej priehrade. 9. Miestna Copacabana.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

12/6/2023 9:01:37 PM
Ahoj Oli, ďakujem ;-). S Lily sa pravidelne stretáme buď u nás alebo u nej alebo niekde medzi :o). A tuším odvtedy, čo sme boli spolu u teba v Blave ;-). Oli, maj sa krásne. A ja sa ozvem :-)
12/6/2023 9:13:11 AM
Slinka ukrutnica mi vybehla už po prečítaní názvu 😊 ...takú (ľudskú) tlačenku tiež nemusím, no buchty áááááááno... krásny veselý letný slnečný, ako je aj Lenka Vízdalenka... Pozrela som aj trochu dozadu, Lily Koreška, ochrankyňa a záchrankyňa zvierat mi vyvolala príjemnú spomienku na naše dávne trojstretko, keď fotografky fotili fotiace fotografky... Ozvi sa mi, keď budeš v BA, rada ťa uvidím aj naživo,wolsurfing funguje...
11/21/2023 7:59:12 AM
Pekáč máš krasne vypracovaný. Mňamka.


Címkék more tags

macska
next dayright arrow Langoš a tlačenka - 11. 8. 2023