Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Langoš a tlačenka - 12. 8. 2023
photo

11. 8.Péntek

photo

12. 8.Szombat

photo

13. 8.Vasárnap

photo

14. 8.Hétfő

photo

15. 8.Kedd

photo

16. 8.Szerda

photo

17. 8.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
1. Rozhodla som sa, že pôjdem na bajku na výlet. Predieram sa oborou v Pohansku. 2. A som tu, sútok Moravy a Dyje a tiež štátne trojmedzie. Vľavo je Slovensko, vpravo je Rakúsko a ja stojím na Morave :o). 3. Vľavo Morava, vpravo Dyje. 4. V Lánoch som sa občerstvila. Tentoraz sa to obišlo bez defektu :o). 5. Naša lávka cez Moravu u Mikulčíc. 6. Kontrolujem výkon :o). 7. Kukla som ešte do vinohradu. Mamka robí poriadky :o). 8. Asi sa mi zdalo, že som dnes málo našlapala, tak ešte prechádzka okolo zámku. 9. Slnečnica. 1. Rozhodla som sa, že pôjdem na bajku na výlet. Predieram sa oborou v Pohansku. 2. A som tu, sútok Moravy a Dyje a tiež štátne trojmedzie. Vľavo je Slovensko, vpravo je Rakúsko a ja stojím na Morave :o). 3. Vľavo Morava, vpravo Dyje. 4. V Lánoch som sa občerstvila. Tentoraz sa to obišlo bez defektu :o). 5. Naša lávka cez Moravu u Mikulčíc. 6. Kontrolujem výkon :o). 7. Kukla som ešte do vinohradu. Mamka robí poriadky :o). 8. Asi sa mi zdalo, že som dnes málo našlapala, tak ešte prechádzka okolo zámku. 9. Slnečnica. 1. Rozhodla som sa, že pôjdem na bajku na výlet. Predieram sa oborou v Pohansku. 2. A som tu, sútok Moravy a Dyje a tiež štátne trojmedzie. Vľavo je Slovensko, vpravo je Rakúsko a ja stojím na Morave :o). 3. Vľavo Morava, vpravo Dyje. 4. V Lánoch som sa občerstvila. Tentoraz sa to obišlo bez defektu :o). 5. Naša lávka cez Moravu u Mikulčíc. 6. Kontrolujem výkon :o). 7. Kukla som ešte do vinohradu. Mamka robí poriadky :o). 8. Asi sa mi zdalo, že som dnes málo našlapala, tak ešte prechádzka okolo zámku. 9. Slnečnica.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

12/6/2023 9:01:37 PM
Ahoj Oli, ďakujem ;-). S Lily sa pravidelne stretáme buď u nás alebo u nej alebo niekde medzi :o). A tuším odvtedy, čo sme boli spolu u teba v Blave ;-). Oli, maj sa krásne. A ja sa ozvem :-)
12/6/2023 9:13:11 AM
Slinka ukrutnica mi vybehla už po prečítaní názvu 😊 ...takú (ľudskú) tlačenku tiež nemusím, no buchty áááááááno... krásny veselý letný slnečný, ako je aj Lenka Vízdalenka... Pozrela som aj trochu dozadu, Lily Koreška, ochrankyňa a záchrankyňa zvierat mi vyvolala príjemnú spomienku na naše dávne trojstretko, keď fotografky fotili fotiace fotografky... Ozvi sa mi, keď budeš v BA, rada ťa uvidím aj naživo,wolsurfing funguje...
11/21/2023 7:59:12 AM
Pekáč máš krasne vypracovaný. Mňamka.


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Langoš a tlačenka - 12. 8. 2023