Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow 123rd week - 6. 5. 2017
Share week
photo

4. 5.Csütörtök

photo

5. 5.Péntek

photo

6. 5.Szombat

photo

7. 5.Vasárnap

photo

8. 5.Hétfő

photo

9. 5.Kedd

photo

10. 5.Szerda


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Krásné to probuzení, další karta do sbírky, děkuju moc Alešovi! :)... Po snídani jedeme do Karoliny, potřebuju ňáké tenisky... Nakoupeno a pak hned jedeme do Futura, kde máme sraz s naší bandou a jdeme na oběd... Dala jsem si vynikající noky se smetanovo-sýrovou omáčkou a zapomněla jsem sa zeptat, či je to z nivy a ano bylo, nivu nejím... Děcka mňa přehlasovali do kina a jdeme na Strážci Galaxie vol. 2. Na to, že nemám ráda scifi, a že sem neviděla 1. díl, tak sa to dalo, i když ty scifi sou šílené blbosti :DD... Po kině jedeme za Peťou podívat sa na vytištěné vizitky a jsou úplně skvělé! :)... Od Amálky jsme dostali pěknou malůvku... Beautiful awakening, I got another card, thanks to Aleš! :)... After breakfast going to Karolina, I need some sneakers... I bought it and then we are going to Futurum to meet our friends to go for lunch... I ordered delicious gnocchi with cream and cheese sauce but I forgot to ask if there is blue cheese and yes, there was and I don't eat it... Guys wanted to go to cinema for Guardians of the Galaxy Vol. 2. So knowing I don't like scifi and I didn't see the 1st episode, it was okay even the scifi are crazy bullshits :DD... After cinema we are going to visit Petr to check the printed business cards and they are simply amazing! :)... We got a nice drawing from Amálka...
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/15/2017 7:00:58 PM
Amsterdam byl skvělý, jako vždycky! :) Též ňák nestíhám komentovat týdny, ač je procházím... Den by měl mět více, jak 24 hod... :D
5/15/2017 12:06:16 AM
koukám furt na tvoje týdny, jen jsem nějak nestačila komentovat! :( na Amster jsem moc zvědavá :) a tvoje snídaně vypadají vskutku dobře!
5/14/2017 7:12:59 PM
Kávový peeling Tě změnil k nepoznání, Romi!:-)))
5/14/2017 11:07:37 AM
Mňam, ty královský snídaně bych si nechala líbit! A španělská sangria mi připomněla Madrid <3 Těším se na fotky z Amstru :)


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 123rd week - 6. 5. 2017