Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow 123rd week - 5. 5. 2017
Share week
photo

4. 5.Csütörtök

photo

5. 5.Péntek

photo

6. 5.Szombat

photo

7. 5.Vasárnap

photo

8. 5.Hétfő

photo

9. 5.Kedd

photo

10. 5.Szerda


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Konečně jsem potkala toulavku, která tak 3 týdny zpět porodila, ale nevím kde má koťátka... Má udělaný pelíšek z krabic a mističky na jídlo a vodu na jednom místě, tak jí tam dnes půjdu dát taky... Odpoledne jdu naložit bacalhau do vody, abych v nedělu mohla udělat portugalský recept... Aleš mi přinesl 3 žaludy, jiný level Popelky :D... V Lidlu měli španělskou Sangriu... Konečně mistrááák!... DOstala jsem mé oblíbené brambůrky a oblíbený oplatek, mňam... Má výstava zkončila, a teď mi to bude ležet doma. Nebo někdo ví, kde bych to mohla vystavit? :)... Večer k hokeju s Kanadou mňamina, ale projeli sme to :D... Finally I met the lonely cat who had given a birth like 3 weeks ago but I don't know where she has the kittens... She has a bunch of boxes to sleep and plates for food and water on one specific place so I will go to give her there something today... In the afternoon I'm putting bacalhau to water to have it ready for Sunday for portuguese recipe... Aleš brought 3 acorns, another level of Cinderella :D... They had spanish sangria in Lidl... Finally the world championship in hockey!... I got my favorite potato chips and favorite Mila, yummy... My photo exhibition is over and now I will have it at home. Or does anyone know where I can expose it? :)... In the evening hockey with Canada but we lost :D
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/15/2017 7:00:58 PM
Amsterdam byl skvělý, jako vždycky! :) Též ňák nestíhám komentovat týdny, ač je procházím... Den by měl mět více, jak 24 hod... :D
5/15/2017 12:06:16 AM
koukám furt na tvoje týdny, jen jsem nějak nestačila komentovat! :( na Amster jsem moc zvědavá :) a tvoje snídaně vypadají vskutku dobře!
5/14/2017 7:12:59 PM
Kávový peeling Tě změnil k nepoznání, Romi!:-)))
5/14/2017 11:07:37 AM
Mňam, ty královský snídaně bych si nechala líbit! A španělská sangria mi připomněla Madrid <3 Těším se na fotky z Amstru :)


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 123rd week - 5. 5. 2017