La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

next dayright arrow 199th week - 18. 10. 2018
Share week
photo

18. 10.Jeudi

photo

19. 10.Vendredi

photo

20. 10.Samedi

photo

21. 10.Dimanche

photo

22. 10.Lundi

photo

23. 10.Mardi

photo

24. 10.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Ranní ochutnávka chilli. :D Po práci nabrat pitnou vodu k pramínku, je fakt výborná! Chodí nám dTest každý měsíc a je to fakt pecka časopis, člověk sa skoro vždy dozví, že ty levnější věci jsou daleko kvalitnější a poctivější, než ty drahé... Večer si dáváme live spešl ASOT z ADE festivalu. Je tu den D, kdy mám pod tekoucí vodou odmočit zalepné tetování a pomalu ho sundávat. Močila jsem ruku půl hodiny a vůbec to nepovolovalo! Nakonec jsem to musela začít pomalu sundávat a kurňa bolelo to, jak sviňa. Skoro víc, jak samotné tetování. :D Ale pro krásu sa musí trpět. :D Mucka pak kontroluje, či je to fakt ona. :)) Morning tasting of chilli. :D After work to pick up the drinking water from the strand, it's really great! We are receiving dTest every month and it's really good magazine, people almost always get know that the cheaper things are far superior and better quality than expensive ones... In the evening we are watching live ASOT from ADE festival. It's the day D, when I should peeled out the foil under the warm water. I had put my hand under the warm water for half an hour and it didn't want to get down! In the end I had to start taking it slowly down and it hurt so much. Almost more than tattoo itself. :D But for beauty have to suffer. :D Mucinqa then checks it it's really her. :))
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

12/12/2018 12:39:01 PM
Ochutnávka chilli... Levnější mnohdy lepší... Odmáčení zalepeného tetování pod dohledem zobrazené... Rum s medem... Kytka od holky... Fotka ze Skalin od Romana... Čoko v Šantovce...Na skok v Chrompyni (odsud pochází Leona Peřinová, se kterou jsem chodil na anglinu)... Kačka od Káti... DJ Mag - co to je?... wikipedie musela poradit... Červené nehty bez popisku... Čoko skořicoví šneci... Dotek smrti pro Gabču...Bělský les (kde Kundera vojančil)... Burger s trhaným vepřovým... A hořčičné brambůrky od Hobži... Moc zajímavých zážitků, postřehů a obrázků.... a taky sem tam ta ostravština... Romi, moc pěkné...
12/11/2018 9:28:40 AM
Super gurmánský týden Romi..., moc ráda jsem si s Tebou v sobotu splkla... :-D Jo a taky dík za navigaci. ;-)


Tags more tags

next dayright arrow 199th week - 18. 10. 2018