La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day 199th week - 24. 10. 2018
photo

18. 10.Jeudi

photo

19. 10.Vendredi

photo

20. 10.Samedi

photo

21. 10.Dimanche

photo

22. 10.Lundi

photo

23. 10.Mardi

photo

24. 10.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Uplakané ráno. V práci se probouzím mattéčkem. Na oběd jsme si zašli do food trucku před prací. Salt'n'Pepa Kitchen mají nějakou propagační akci. Burger s trhaným vepřovým byl fakt famózní! Někdy musíme zajít do té restaurace v Praze. :D Došly mi fotkyyy ze svatby na Bouzově, tak je můžu s radostí odevzdat! :) Už jste měli nové hořčičné brambůrky od hobži? Jsou absolutně boží, chutnají i po křenu! Rainy morning. At work I wake up with a matte tea. For lunch we went to the food truck in front of work. Salt'n'Pepa Kitchen have some promotional action. Burger with chopped pig meat was really amazing! We have to go to that restaurant once we are in Prague. :D I received photos from the wedding on Bouzov castle, so I can give it to the owners! :) Have you already tried mustard potato chips from Hobža? They are absolutely amazing, it also tastes like with horseradish!
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

12/12/2018 12:39:01 PM
Ochutnávka chilli... Levnější mnohdy lepší... Odmáčení zalepeného tetování pod dohledem zobrazené... Rum s medem... Kytka od holky... Fotka ze Skalin od Romana... Čoko v Šantovce...Na skok v Chrompyni (odsud pochází Leona Peřinová, se kterou jsem chodil na anglinu)... Kačka od Káti... DJ Mag - co to je?... wikipedie musela poradit... Červené nehty bez popisku... Čoko skořicoví šneci... Dotek smrti pro Gabču...Bělský les (kde Kundera vojančil)... Burger s trhaným vepřovým... A hořčičné brambůrky od Hobži... Moc zajímavých zážitků, postřehů a obrázků.... a taky sem tam ta ostravština... Romi, moc pěkné...
12/11/2018 9:28:40 AM
Super gurmánský týden Romi..., moc ráda jsem si s Tebou v sobotu splkla... :-D Jo a taky dík za navigaci. ;-)


Tags more tags

left arrowprevious day 199th week - 24. 10. 2018