La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow 52 - 105 jak jsem při odklízení povodně málem zapomněla na 2 YOL - 13. 6. 2013
photo

8. 6.Sábado

photo

9. 6.Domingo

photo

10. 6.Lunes

photo

11. 6.Martes

photo

12. 6.Miércoles

photo

13. 6.Jueves

photo

14. 6.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. čelenky jsou dokončené a povedly se .2. človíčkové hrají člobrdo .3. se školákama jsme ve škole, paní učitelka jim ukazuje interaktivní tabuli, školáci nám ukázali jak umí číst, počítat a naše děti taky ukázaly co umí .4. vyzkoušely si na tabuli pexeso .5. dobrovolným hasičům jsme dovezli vodu a jídlo .6. no, práce kancelářská je hotová, minulé dny po nocích .7. Kuba si ustlal na zemi .8. u Štěpy na masáži, paráda .9. potopa i tady?
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

6/21/2013 8:12:44 PM
Noli, děkuji. Odhalilo se. Chápu, že lidi, kteří přišli o bydlení, si to potřebovali vykompenzovat alespoň nahamouněním košťat, sava... i když se pak nedostalo na souseda, ale našli se i křiklouni, kteří si veřejně stěžovali, že dostali málo a nějak si asi neuvědomovali, že na ta sběrná místa to zase jiní museli ze svého nakoupit a donést :O(. A já se určitě se občas s něčím ukážu :o) Dalibore, děkuji.
6/21/2013 10:54:25 AM
Gratulujem k druhej méte, dobrá výdrž, vyšlo vám to na týždeň plný vody s rozkošnými malými indiánmi, tak prajem veľa dobrých objektov aj naďalej ;)
6/18/2013 12:46:38 PM
2 YOL= úžasný výkon....Súhlasím, hraničné situácie odhalia charaktery, často prekvapujúcim spôsobom ale vidím, že tých nepríjemných prekvapení bolo menej...P.S.:Cítim to podobne- to každodenné cvakanie je návyk, a dúfam, že aspoň občas niečo pridáš....Maj sa krááááásne..:))
6/17/2013 9:55:10 PM
Šárko K. děkuji, asi dám i 3 YOL, jen ne celý veřejně. Moje okolí totiž vůbec neví, že sem fotky dávám a až se to jednou doví, tak kdo ví? Zdeňku, děkuji. Lidská solidarita mě překvapila, lidi od kterých bych to nečekala se k nám přidali a ti, co jsem si myslela, že půjdou sami, nikam nešli a ani nic neudělali. Ty 2 roky jsou úžasný a děsivý zároveň. Ten čas strašně letí, je to neskutečný. Šárko, děkuji za tvůj výběr :o) od tebe to těší dvojnásob. Musím říct, že fotit jsem většinou ani nechtěla, ale utekl by mi ten poslední týden do dvou let a to by mi bylo líto. Z mých tří týdnů původně a pak vyhrožování, že po roce bude konec, jsem dala roky dva, tak obnažování stačí. Fotím dál, to už přestat nejde, určitě ukážu, co děláme a jak se máme a hlavně byste mi taky chyběli, to přiznávám. Jano, dáš to, já taky myslela, že to nepůjde a šlo to. Domluvíme třeba výlet o prázdninách, těším se.
6/17/2013 8:50:23 PM
Gabi tak to smekám 2 Yol ...nedám jsem tady přes rok a nemám ani jeden dodělám do konce roku a pak to zkusím, ale to nevím nevím už teď jsem pomalu v koncích .....tento týden je moc emoční jsem ráda že se to u nás vyhlo jen zahrada ,ale ta to zvládla sama ...už sekáme okopáváme takže fakt jsem ten šťastnější...je to opravdu bezmoc strašně lituji všechny ..moc tě zdravím a fakt jsi dobrá ahoj Jana /do ÚSTÍ se nám to blíží škoda že to není výlet ale vyšetření už aby to bylo pryč!/
6/17/2013 6:22:03 PM
Tenhle týden je pro mně jasným výběrem redakce, a když ne, tak jistě výběrem mým!:-)A to ne proto, kolikátý je a kolik krásných a dokumentárních fotek obsahuje, ani kvůli stylu, barvám nebo efektům..Ale proto, že zachycuje vlnu solidarity a lidskosti a obětavosti..Záplavy a pozáplavové zoufalství a zároveň naděje, že bude zas dobře..Tenhle týden by si měli prohlídnout nejen členové Wol party, ale i ostatní lidi..Gábi, moc si Tě vážím, protože po práci jít ještě pomáhat a zvládat tohle všecko ještě i fotit, to je síla..K tomu pogratuluju nejdřív a teď ještě gratuluju k dosažení těch dvou let!Moc si přeju, abys nepřestala fotit a dala o Vás vědět i v budoucnu..Třeba i jen občas..Človíčkové, Tvá rodina a hlavně Ty samotná bys nám tu moc scházela:-))Šárka..
6/17/2013 1:07:03 PM
Gábi, moc gratuluji k 2YoL, jsi úúúúúžasná. Překvapilo mne to, ale pak jsem uviděl, jak jsi tam tu pauzu dosypala a zařadila se mezi stovkaře. :-) A tak se těším, že i když si dáš další pauzu, tak budeš ještě nějaký čas pravidelně na titulce a až zásoba dojde, tak už tady zase budeš v reálu. Děkuji Ti za naději, za človíčky, za fotky, za slovíčka ... a děkuji Ti za to, že jsi. :-))))
6/17/2013 1:05:20 PM
Přepadávají mne rozporuplné pocity. Hrůzná představa domova zaplaveného bahnem a to ještě v tom lepším případě a na druhé straně lidská solidarita. Je v tom naděje, že jsou na světě dobří lidé a jsem moc rád, že k ním patříš. Tvýma rukama prochází spousta malých človíčků, ze kterých jednou možná vyroste premiér, prezident, vědec, umělec .... Naděje je také v tom, že z nich vyrostou slušní lidé a pokud budou činní ve veřejných službách, nikdo se za ně nebude muset stydět. Tak jak se já dnes hluboce stydím za politickou reprezentaci, kterou jsem si zvolil. V tomto úžasném týdnu si vyberu malé indiány. Možná je symbolika také v tom, že indiáni kdysi žili v souladu s přírodou a žádna povodeň je nezaskočila. A když jo, tak to zase měli za pár dnů všechno v cajku. A nezabíjeli víc než snědli a nehromadili víc než potřebovali.
6/17/2013 12:42:01 PM
Gabčo, mám husí kůži z vašeho týdne. Ty povodně jsou strašné..., ale, vy jste to tak pěkně zdokumentovala, citlivě, váš týden mě zasáhl. Je hezké vidět a cítit tu sounáležitost, že si pořád ještě lidé dokáží navzájem nezištně pomoct. Také gratuluji k 2 YOL. Jste skvělá. Tak hurá do 3 YOL_budu se těšit na další týdny. Š.
6/17/2013 12:26:33 PM
Děkuji. Myslím, že každodenního cvakání už se asi nikdy nezbavím :o)
6/16/2013 5:19:11 PM
Teda musím smeknout. Zase další člověk ,který mě motivuje k tomu abych se zuby nechty snažil každý den koukat kolem sebe a cvakat obrázky. Ale jesi to někdy vydržím takhle dlouho , to je teda ve hvězdách. A jinak bezva dokument. celý týden. Teda záplavy nemyslím ale fotky.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 52 - 105 jak jsem při odklízení povodně málem zapomněla na 2 YOL - 13. 6. 2013