La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow 47 - 100 jak jsem to dotáhla ke stému týdnu - 9. 5. 2013
photo

4. 5.Sábado

photo

5. 5.Domingo

photo

6. 5.Lunes

photo

7. 5.Martes

photo

8. 5.Miércoles

photo

9. 5.Jueves

photo

10. 5.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. Týna snídaňová .2. hop .3. jsou úžasný, na začátku nestrčí někteří do vody ani nohy :o) .4. Terezka má okýnka .5. uchazečka rovnou v akci .6. Baru mi povídá, co dělala .7. no to jsem zahradnice, schne mi tu kytka .8. Týna dostala vynadáno, dobré rady do života, které slyšet nechce a brečí, že jí nemáme rádi, ach jo... .9. háčkuju záclonky na zahradu
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

5/19/2013 9:34:40 PM
Noli, já si taky myslela, že týdnů pohromadě za sebou moc nedám, ale nějak to jde samo a každý pátek večer se těším, že svůj týden pohromadě uvidím a první si ho prohlédnu. Skluz doženeš a týdny se ti k sobě skutálí jako korálky. Šári, oslavila jsem si ho :o). Jsem vééééélikánský optimista a jsem ráda, že je to z týdnů vidět. Jani, až se vypravíte do Ústí, dejte vědět, snad se Sábě líbilo. Jani, myslím, že máme úžasný kolektiv a tak tuhle další musíme vybrat pečlivě, aby nám zapadla do mozaiky. Lubo, už aby to naše domlouvání začala oceňovat, zatím se jen dohadujeme. Moc všem děkuji za prohlédnutí a gratulace :o)
5/18/2013 10:06:25 PM
Blahoželám k stovke, super výkon...Držím palce pri výbere zamestnanca, je to náročné rozhodovanie...my vo firme vyberáme už skoro rok :-) Trpaslíci sú podarení, v škôlke aj v bazéne...a deti neskôr ocenia aj tie výchovné dohovárania (vlastná skúsenosť:-))tak sa teším na ďalšiu stovku...
5/18/2013 9:18:29 PM
Lekorky taky miluju:) Kdyby každá ředitelka vybírala tak pečlivě. Mám pocit, že o kteroukoli šklku zavadíme tak má problémy s vedením nebo personálem:( gratuluju ke stovce:)
5/18/2013 3:45:05 PM
jůů stovka velká gratulace .... tady je jen pár fotek od Sáby Větruše mějte se ..zdravím Jana
5/18/2013 8:02:11 AM
Tak tohle už je pořádný důvod k oslavě, kupte si, Gábi, velký pytlík mandlí(nejlépe v mléčné čokoládě), otevřete nějakou tu "lahvinku" a pěkně to oslavte!:-)Stovku už mám sice za sebou, ale máte pravdu, je to takový úžasně zvláštní pocit štěstí a radosti..Jsme tak trošku "šťastně praštění", ale v tom nejlepším:-)Droga, to je to pravé slovo, ale droga neškodná a povolená:-))Vače týdny jsou pro mněčasto vzpruhou a mají v sobě moře optimismu, kde jsou děti a živo, tam je prostě dobře:-))Přeju do té další stovky pořád tolik chuti k focení, pořád tolik lásky k životu a Vaší obětavé a krásné práci, pořád tak prima pohled na život:-)Zdravím i Vaši rodinu, Týnu zvláště, maminka Tě má nejradši na světě, i když se občas naštve a zakřičí:-))My maminky to děláme jen proto, že vás máme rády a záleží nám na vás:-)Mějte se krásně, Šárka..
5/17/2013 3:43:56 PM
Ahoj Gabi Gabi...obdivuhodný výkon, 100 weekov (či 90 zverejnených), pre mňa asi nedosiahnuteľná méta...Neschopného fofografa si mala poslať kaďe ľahšie a urobiť ďeťúrencom obrázky sama...Pekný týždeň..:)) Čokoládu aj mandle môžem, najradšej v kombinácii....A fotím tiež čím ďalej, tým viac, ale so zverejňovaním som v sklze, nestíham ... Maj sa krásne...:))


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 47 - 100 jak jsem to dotáhla ke stému týdnu - 9. 5. 2013