La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Pozpátku / Going backwards - 24. 8. 2020
Share week
photo

24. 8.Lunes

photo

25. 8.Martes

photo

26. 8.Miércoles

photo

27. 8.Jueves

photo

28. 8.Viernes

photo

29. 8.Sábado

photo

30. 8.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Vznikla mi tu mezera mezi týdny, fotky mám, jen je nestíhám nahrávat a pořád mi utíkali další týdny, tak jsem se to rozhodla předběhnout a jít pozpátku. Přišla mi sleva od Dáme jídlo, tak proč toho nevyužít? Den v práci klasika, prošel okolo vodník, na Hybernský normální, viděla jsem tu horší věci. Po práci konečně pro Vasky, čekala jsem na ně měsíc a půl. A našla jsem dokonalou peněženku. Ano, i kvůli tomu jménu. Páju konečně propustili z cuppingu na Letné, tak jdeme na pívo a po cestě potkáváme hluboké myšlenky. 2 ze 7. A přípravy na zimu? Možná. I have a big gap between the weeks. I’ve got the photos but I didn’t have enough time to upload them and there were still more weeks running away, so I decided to outrun them and go backwards. I recived a sale from Dáme jídlo so why not use it? The day at work was normal, a waterman passed our door, nothing extraordinary here I’ve seen worse. After work finally going to pick up my Vasky. I’ve been waiting for them a month and half. And I found a perfect wallet. Yes, also because of its name. Pája was finally dismissed from the cupping at Letná so we’re going for a beer and see some deep thoughts on our way. 2 out of 7. And getting ready for winter? Maybe.
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

9/9/2020 11:43:19 PM
Super!
9/7/2020 10:18:05 PM
Hlavně žádné násilí, týdny je třeba dělat bez nucení a stresu ... projekt WoL je vlastně jedna z forem sociální sítě, ale jeho velkou devizou je, že tady vlak jede tak pomalu, že motýli mohou otevřenými okny létat dovnitř a zase ven ... týden výbroný, líbilo se mi tady ...


Tags more tags

next dayright arrow Pozpátku / Going backwards - 24. 8. 2020