La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day Pozpátku / Going backwards - 30. 8. 2020
photo

24. 8.Lunes

photo

25. 8.Martes

photo

26. 8.Miércoles

photo

27. 8.Jueves

photo

28. 8.Viernes

photo

29. 8.Sábado

photo

30. 8.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Pája mi udělal snídani. Pak jsme se hecli a šli na boulder. Hledání otevřené restaurace v neděli odpoledne byl překvapivě problém. Nakonec oběd v Salt n Pepa. A když se mi víc než čtyři týdny nikde nepodařilo dát si Aperol Spritz, tak jsem si ho udělala doma. Zbytek večera jsme strávili malováním masek z Luxfer a pečením šneků. Na to jak se jim nejdřív nechtělo kynout se pak nafoukli tak, že jsem nevěděla co s tím. :D Pája made me breakfast. We went to boulder later. Trying to find an opened restaurant Sunday afternoon was surprisingly a problem. Eventually we had a lunch at Salt n Pepa. And after four weeks of not being able to get Aperol Spritz anywhere I made it at home myself. We spent the rest of the evening painting the masks from Luxfery and baking cinnamon rolls. I almost didn’t know what to do with the dough eventually and it didn’t wanna rise at first.
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

9/9/2020 11:43:19 PM
Super!
9/7/2020 10:18:05 PM
Hlavně žádné násilí, týdny je třeba dělat bez nucení a stresu ... projekt WoL je vlastně jedna z forem sociální sítě, ale jeho velkou devizou je, že tady vlak jede tak pomalu, že motýli mohou otevřenými okny létat dovnitř a zase ven ... týden výbroný, líbilo se mi tady ...


Tags more tags

left arrowprevious day Pozpátku / Going backwards - 30. 8. 2020