La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow Zahájení veteránské sezóny - 22. 5. 2019
photo

20. 5.Lunes

photo

21. 5.Martes

photo

22. 5.Miércoles

photo

23. 5.Jueves

photo

24. 5.Viernes

photo

25. 5.Sábado

photo

26. 5.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Koukám na záběry ze včerejší demonstrace, Václavák vypadá opravdu plně, tam někde se snažím prokličkovat na nádraží … všechny kroky ze včerejška dnes cítím všude … přišla drátěná spoušť a pro Fuji má moc velký závit, nepasuje ani na Flexaretu, nevíte někdo jaký foťák má větší závit? … také přišlo nové FotoVideo, ve kterém jsem byl pasován na Mistra WoL, když si to přečtete, je tam něco ze zákulisí WoL … odpolední kafe … večer jedu do Orlové, kde je dnes koupací den … a zpátky … a na konec něco a na usnutí … Koukám na záběry ze včerejší demonstrace, Václavák vypadá opravdu plně, tam někde se snažím prokličkovat na nádraží … všechny kroky ze včerejška dnes cítím všude … přišla drátěná spoušť a pro Fuji má moc velký závit, nepasuje ani na Flexaretu, nevíte někdo jaký foťák má větší závit? … také přišlo nové FotoVideo, ve kterém jsem byl pasován na Mistra WoL, když si to přečtete, je tam něco ze zákulisí WoL … odpolední kafe … večer jedu do Orlové, kde je dnes koupací den … a zpátky … a na konec něco a na usnutí … Koukám na záběry ze včerejší demonstrace, Václavák vypadá opravdu plně, tam někde se snažím prokličkovat na nádraží … všechny kroky ze včerejška dnes cítím všude … přišla drátěná spoušť a pro Fuji má moc velký závit, nepasuje ani na Flexaretu, nevíte někdo jaký foťák má větší závit? … také přišlo nové FotoVideo, ve kterém jsem byl pasován na Mistra WoL, když si to přečtete, je tam něco ze zákulisí WoL … odpolední kafe … večer jedu do Orlové, kde je dnes koupací den … a zpátky … a na konec něco a na usnutí …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

6/1/2019 5:24:48 AM
Fotka z batohu za mě vede :) Pěkný, mistře. :)
5/31/2019 7:44:24 PM
Jsem ráda, že jsi byl za Romkem, denně na něj myslím! Kdyby potřebovala rodina s něčím poradit, pomoci, tak jsem tu. Krásný týden.
5/30/2019 6:50:44 PM
Krása, Zdeňku! Gratuluji k mistrovství a jsem rád, žes byl za Romkem. Moc bych si přál, aby se z toho dostal...
5/30/2019 12:19:51 PM
Zdeňku, i za mě jsou Beskydy nádherné! Váš fotopis už bych uměla poznat:-D pěkný týden!
5/30/2019 10:42:50 AM
Některé fotky jsou naprosto úžasné - neřekla bych, že se mi někdy bude líbit pavouk :D


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Zahájení veteránské sezóny - 22. 5. 2019