La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Zahájení veteránské sezóny - 20. 5. 2019
Share week
photo

20. 5.Lunes

photo

21. 5.Martes

photo

22. 5.Miércoles

photo

23. 5.Jueves

photo

24. 5.Viernes

photo

25. 5.Sábado

photo

26. 5.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Fialka se už chytla a jede … ranní rum na metabolismus … nasadil jsem makro objektiv, sestavený z pěti členů, má zvětšení 4,2x, tedy na celou šířku záběru se vejde 5,62mm. Hádanka na trojce je výřez o velikosti 62% originálu, celkové zvětšení je tedy na této fotce 6,77x a šířka fotky zabírá 3,49mm reálu. Tak co … kdo to pozná? Chystám to pro podvečerní schůzku FUJI skupiny, která je v Pykovce … Nele se makro sestava očividně líbí … tak ještě jednu hádanku na šestku, v tomto případě je šířka reálu 3,40mm … ano, tohle poznáváte, vzal jsem sebou odrazový disk … cestou domu se stavím do vinárny, ale vedou se tady příliš politické debaty, to asi že dnes byla na náměstí zase demonstrace za nezávislost justice … a tak si jdu pokecat raději s pavouky, dnes nemám na politiku náladu, zvlášť ne na pohádky jak agent Bureš všechny zachrání … Fialka se už chytla a jede … ranní rum na metabolismus … nasadil jsem makro objektiv, sestavený z pěti členů, má zvětšení 4,2x, tedy na celou šířku záběru se vejde 5,62mm. Hádanka na trojce je výřez o velikosti 62% originálu, celkové zvětšení je tedy na této fotce 6,77x a šířka fotky zabírá 3,49mm reálu. Tak co … kdo to pozná? Chystám to pro podvečerní schůzku FUJI skupiny, která je v Pykovce … Nele se makro sestava očividně líbí … tak ještě jednu hádanku na šestku, v tomto případě je šířka reálu 3,40mm … ano, tohle poznáváte, vzal jsem sebou odrazový disk … cestou domu se stavím do vinárny, ale vedou se tady příliš politické debaty, to asi že dnes byla na náměstí zase demonstrace za nezávislost justice … a tak si jdu pokecat raději s pavouky, dnes nemám na politiku náladu, zvlášť ne na pohádky jak agent Bureš všechny zachrání … Fialka se už chytla a jede … ranní rum na metabolismus … nasadil jsem makro objektiv, sestavený z pěti členů, má zvětšení 4,2x, tedy na celou šířku záběru se vejde 5,62mm. Hádanka na trojce je výřez o velikosti 62% originálu, celkové zvětšení je tedy na této fotce 6,77x a šířka fotky zabírá 3,49mm reálu. Tak co … kdo to pozná? Chystám to pro podvečerní schůzku FUJI skupiny, která je v Pykovce … Nele se makro sestava očividně líbí … tak ještě jednu hádanku na šestku, v tomto případě je šířka reálu 3,40mm … ano, tohle poznáváte, vzal jsem sebou odrazový disk … cestou domu se stavím do vinárny, ale vedou se tady příliš politické debaty, to asi že dnes byla na náměstí zase demonstrace za nezávislost justice … a tak si jdu pokecat raději s pavouky, dnes nemám na politiku náladu, zvlášť ne na pohádky jak agent Bureš všechny zachrání …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

6/1/2019 5:24:48 AM
Fotka z batohu za mě vede :) Pěkný, mistře. :)
5/31/2019 7:44:24 PM
Jsem ráda, že jsi byl za Romkem, denně na něj myslím! Kdyby potřebovala rodina s něčím poradit, pomoci, tak jsem tu. Krásný týden.
5/30/2019 6:50:44 PM
Krása, Zdeňku! Gratuluji k mistrovství a jsem rád, žes byl za Romkem. Moc bych si přál, aby se z toho dostal...
5/30/2019 12:19:51 PM
Zdeňku, i za mě jsou Beskydy nádherné! Váš fotopis už bych uměla poznat:-D pěkný týden!
5/30/2019 10:42:50 AM
Některé fotky jsou naprosto úžasné - neřekla bych, že se mi někdy bude líbit pavouk :D


Tags more tags

next dayright arrow Zahájení veteránské sezóny - 20. 5. 2019