La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow 40 let od maturity - 30. 9. 2018
Share week
photo

30. 9.Domingo

photo

1. 10.Lunes

photo

2. 10.Martes

photo

3. 10.Miércoles

photo

4. 10.Jueves

photo

5. 10.Viernes

photo

6. 10.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Vášnivě debatujeme dlouho do noci a nad hlavou mám hvězdné nebe … ráno je pěkný samec … a krásně … jdu na houby … mám praváka (celkem pět kousku … mňam, mňam) … Pepa ještě hodí nedělní chvilku poezie a už se loučíme … cestou domů potkávám krásného Trabíka z Opavy … nemá to na cestě snadné … také jsem uvažoval, jestli si nemám troufnout a netroufl jsem si … jsem béčko … po návratu na večeři … a na to pivo se těším už od rána … více zde Vášnivě debatujeme dlouho do noci a nad hlavou mám hvězdné nebe … ráno je pěkný samec … a krásně … jdu na houby … mám praváka (celkem pět kousku … mňam, mňam) … Pepa ještě hodí nedělní chvilku poezie a už se loučíme … cestou domů potkávám krásného Trabíka z Opavy … nemá to na cestě snadné … také jsem uvažoval, jestli si nemám troufnout a netroufl jsem si … jsem béčko … po návratu na večeři … a na to pivo se těším už od rána … více zde Vášnivě debatujeme dlouho do noci a nad hlavou mám hvězdné nebe … ráno je pěkný samec … a krásně … jdu na houby … mám praváka (celkem pět kousku … mňam, mňam) … Pepa ještě hodí nedělní chvilku poezie a už se loučíme … cestou domů potkávám krásného Trabíka z Opavy … nemá to na cestě snadné … také jsem uvažoval, jestli si nemám troufnout a netroufl jsem si … jsem béčko … po návratu na večeři … a na to pivo se těším už od rána … více zde
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

10/21/2018 3:46:05 PM
:-) tati pojď už domů...
10/14/2018 7:52:25 AM
nadupany tyzdem. som netusila, ze existuju take statistiky o selfickach:) zijes aktivny zivot a je mi velmi sympaticke. zdravim.
10/13/2018 7:13:52 PM
Parádní týden a ten sraz po čtyřiceti letech musel být úžasný... :-D
10/13/2018 10:40:04 AM
Zdeňku, ty fakt musíš mít ve všem prsty...:-)...nás se letos sešlo už jen pět...to jsem byl fakt tak rozžhavenej? (1)...:-)


Tags more tags

next dayright arrow 40 let od maturity - 30. 9. 2018