La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day 40 let od maturity - 6. 10. 2018
Share week
photo

30. 9.Domingo

photo

1. 10.Lunes

photo

2. 10.Martes

photo

3. 10.Miércoles

photo

4. 10.Jueves

photo

5. 10.Viernes

photo

6. 10.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Dnes to je celý den o srazu třídy E-IV.A, maturitní ročník 1978, máme to za 40 … to jsou děsná čísla … hned ráno jedu na Kuželnu nainstalovat tablo, hudbu a projektor a v 11:00 se jdeme podívat do školy na opakovací hodiny … btw … to tablo je maketa řezu elektromotorem, který byl v roce 1978 nainstalován ve výloze obchodního domu Horník a když někdo přiložil ruku k bezdotykovému čidlu na skle, tak se motor roztočil a ukázal všechny fotky … najdete mě? … jsem hned v první řadě … ve škole si prohlédneme nové třídy a hlavně dílny, kde se místy zastavil čas … a už jsme na Kuželně … přípitek … společná fotka … vzpomínání … máme třídní kapelu (na plátně náhodou Lida s Bobem, kteří tady už nejsou) … večer vstoupila Sabrinka s Ríšou v náruči a … tatíííííííí, pojď už domů, nám je smutno … no hádejte kdo za tím je … uteklo to … jako těch 40 let … znovu připomínám ... žijte každým okamžikem, život je hrozně krátký … Dnes to je celý den o srazu třídy E-IV.A, maturitní ročník 1978, máme to za 40 … to jsou děsná čísla … hned ráno jedu na Kuželnu nainstalovat tablo, hudbu a projektor a v 11:00 se jdeme podívat do školy na opakovací hodiny … btw … to tablo je maketa řezu elektromotorem, který byl v roce 1978 nainstalován ve výloze obchodního domu Horník a když někdo přiložil ruku k bezdotykovému čidlu na skle, tak se motor roztočil a ukázal všechny fotky … najdete mě? … jsem hned v první řadě … ve škole si prohlédneme nové třídy a hlavně dílny, kde se místy zastavil čas … a už jsme na Kuželně … přípitek … společná fotka … vzpomínání … máme třídní kapelu (na plátně náhodou Lida s Bobem, kteří tady už nejsou) … večer vstoupila Sabrinka s Ríšou v náruči a … tatíííííííí, pojď už domů, nám je smutno … no hádejte kdo za tím je … uteklo to … jako těch 40 let … znovu připomínám ... žijte každým okamžikem, život je hrozně krátký … Dnes to je celý den o srazu třídy E-IV.A, maturitní ročník 1978, máme to za 40 … to jsou děsná čísla … hned ráno jedu na Kuželnu nainstalovat tablo, hudbu a projektor a v 11:00 se jdeme podívat do školy na opakovací hodiny … btw … to tablo je maketa řezu elektromotorem, který byl v roce 1978 nainstalován ve výloze obchodního domu Horník a když někdo přiložil ruku k bezdotykovému čidlu na skle, tak se motor roztočil a ukázal všechny fotky … najdete mě? … jsem hned v první řadě … ve škole si prohlédneme nové třídy a hlavně dílny, kde se místy zastavil čas … a už jsme na Kuželně … přípitek … společná fotka … vzpomínání … máme třídní kapelu (na plátně náhodou Lida s Bobem, kteří tady už nejsou) … večer vstoupila Sabrinka s Ríšou v náruči a … tatíííííííí, pojď už domů, nám je smutno … no hádejte kdo za tím je … uteklo to … jako těch 40 let … znovu připomínám ... žijte každým okamžikem, život je hrozně krátký …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

10/21/2018 3:46:05 PM
:-) tati pojď už domů...
10/14/2018 7:52:25 AM
nadupany tyzdem. som netusila, ze existuju take statistiky o selfickach:) zijes aktivny zivot a je mi velmi sympaticke. zdravim.
10/13/2018 7:13:52 PM
Parádní týden a ten sraz po čtyřiceti letech musel být úžasný... :-D
10/13/2018 10:40:04 AM
Zdeňku, ty fakt musíš mít ve všem prsty...:-)...nás se letos sešlo už jen pět...to jsem byl fakt tak rozžhavenej? (1)...:-)


Tags more tags

left arrowprevious day 40 let od maturity - 6. 10. 2018