Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day Od Ostrihomu po Ústí - 7. 5. 2012
photo

1. 5.Dienstag

photo

2. 5.Mittwoch

photo

3. 5.Donnerstag

photo

4. 5.Freitag

photo

5. 5.Samstag

photo

6. 5.Sonntag

photo

7. 5.Montag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Dnes balíme v Ústí a presúvame sa do Litoměřic. 1.Jedno staré krajčírstvo :-) 2.V Litoměřicách sa nájdu aj takéto skvosty :-) 3. Spoločná foto - prvá za štyri dni :-) 4.Šikovný štvornohý priateľ 5. Móric a Robin v Litoměřicách pred fontánou :-) 6. Nezabudli sme navštíviť ani cintorín. 7.Ústečáci nás potom opúšťajú, lebo Jirka musí do roboty. Počkali sme si na neho neskôr v Bohušoviciach. Ale moc sme nepokecali, lebo svoj city elefant musí viesť načas :-) 8. Fotografia už z Terezínskoho židovského cintorína. 9. A do Litoměřic sme si skočili na večeru. :-) Tak a v budúcom weeku nájdete pokračovanie v Terezíne...
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/29/2012 9:59:09 PM
Zaujimave, asi by mali vyhlasit sutaz o najroztiahnutejsiu galeriu po celej "Ceskoslovenskej" republike. Nabuduce od Bardejova po Plzen :-). Cakam ake prekvapenie pride dalej.
5/28/2012 11:57:54 AM
Jee Pravčická brána, tam jsem byla v únoru a brodili jsme se tam s přítelem v rozbředlém sněhu, boty úplně promočené - a byli jsme tam úplně sami:))Povedený týden:)


left arrowprevious day Od Ostrihomu po Ústí - 7. 5. 2012