Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 5. 5. 2012
photo

1. 5.Dienstag

photo

2. 5.Mittwoch

photo

3. 5.Donnerstag

photo

4. 5.Freitag

photo

5. 5.Samstag

photo

6. 5.Sonntag

photo

7. 5.Montag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Tak dnes máme v pláne turistiku po Českosaském Švýcarsku. 1. Tri noci sme parkovali na Střekově pod touto značkou :-), že sa ospravedlňujeme :-) 2.Z Hřenska šlapame soutězkami a vidíme škody po povodniach spred dvoch rokov. 3. Vlastík odpočíva a má kontrolu nad nami :-) 4.Vezieme sa novou lodičkou a máme aj štvornohého spolucestujúceho 5.Rebel 6.Dorazili sme do cieľa dnešného dňa - Pravčická brána 7. Rýchlo pofotiť Lenku, lebo začína opäť pršať 8.V Sokolím hnízde sme si dali čajík a vyrazili smer Hřensko. 9. Po 21km, ktoré sme ušli pešo si dávame zaslúženú odmenu :-)
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/29/2012 9:59:09 PM
Zaujimave, asi by mali vyhlasit sutaz o najroztiahnutejsiu galeriu po celej "Ceskoslovenskej" republike. Nabuduce od Bardejova po Plzen :-). Cakam ake prekvapenie pride dalej.
5/28/2012 11:57:54 AM
Jee Pravčická brána, tam jsem byla v únoru a brodili jsme se tam s přítelem v rozbředlém sněhu, boty úplně promočené - a byli jsme tam úplně sami:))Povedený týden:)


left arrowprevious daynext dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 5. 5. 2012