Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 6. 8. 2014
photo

31. 7.Donnerstag

photo

1. 8.Freitag

photo

2. 8.Samstag

photo

3. 8.Sonntag

photo

4. 8.Montag

photo

5. 8.Dienstag

photo

6. 8.Mittwoch


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Vstávám za svítání a jdu fotit do rybářské vesničky. Velrybí kost-Kaplického knihovna :D Ranní kafe na břehu. Naprostá spokojenost. Jedeme podél pobřeží na jih a kocháme se krajinou. Zastavujeme se ve známe vesnici Nonza. Nahoře na skalnatém kopci je ve skále otvor, kterým se díváte přímo dolů na pláž. Pokračujeme přes město Saint-Florent (takové korsické Saint-Tropez) do vnitrozemí. Městečko jsme si už prohlédnout nestihli - nechtěli jsme nechat hledání noclehu na noc (a přišli jsme o výbornou zmrzlinu, kterou zde prý mají, nehledě na to, že jsou tu v řece želvy-příště). Náš další nocleh je dost luxusní - asi opuštěná bouda na nářadí uprostřed kravského výběhu. Popravdě, výběhy a pastviny jsou všude po Korsice, na oplocení se zde moc nehraje, takže dobytek člověk obvykle potkává třeba v nejužším místě silnice, nebo vidíte krávu jak skáče (!!) po téměř svislé skále-nechápu. Náš Hilton má krom přístřešku a betonové podlahy i neuvěřitelný výhled do krajiny. Dobrou noc!
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

1/30/2015 1:16:46 PM
Díky všem za návštěvu:)Honzo, ti pavouci byli asi dobře vychovaní, ani jednou se nestalo, že bych cítila, že mi něco leze po obličeji :D to spíš byli horší komáři..
1/30/2015 8:45:34 AM
Vypadá to slibně, těším se na další week :)
1/29/2015 8:30:18 PM
Jej, Korzika už začala. Tak som sa tešila. Vyzerá to tam parádne....Samé perfektné fotečky... a tých dobrodružstiev... :-) Teším sa na pokračovanie a idem kuknúť Zdenkov week ;-)
1/29/2015 3:58:30 PM
Tak jsme se dočkali :) Nádhera. Závidím...Otevřeně závidím :D Luxus. Krom toho úterý, sice jsem venku spal víckrát, ale ty pavouky bych asi nedal :) Měj se, těším se na další (už jsem nakoukl, ale počkám na popisky...:) Čiao


left arrowprevious day 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 6. 8. 2014