Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 4. 8. 2014
photo

31. 7.Donnerstag

photo

1. 8.Freitag

photo

2. 8.Samstag

photo

3. 8.Sonntag

photo

4. 8.Montag

photo

5. 8.Dienstag

photo

6. 8.Mittwoch


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Brzo ráno přijíždíme do Pisy. Nikde nikdo, parkujeme skoro u Šikmé věže:D Vzpomínám jak jsem tu byla před rokem (http://1url.cz/mfJI). Objevili jsme super kavárnu Filter! Pokud budete někdy v Pise, určitě si sem zajděte na výborné flat white! Kočky jsou všude:) Z Pisy jsme jeli směr Livorno, odkud nám zítra ráno jede trajekt do Bastie na Korsice. Cestou jsme se vykoupali a lehce se připálili, typicky. Naše první noc pod širákem. Hledali jsem a našli jsme zapadlou polňačku za přístavem. Nic moc, ale budeme to mít blízko na ranní trajekt. Konečně spím pod hvězdami! Nad hlavou nám sice pořád lítají letadla, z přístavu duní lodě a nákladní stroje, komáři štípou, já nevidím tak docela dobře na hvězdy, jelikož si na spaní sundávám kontaktní čočky, ale jinak je to boží! Pocit svobody a těšení se na dobrodružství!:)
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

1/30/2015 1:16:46 PM
Díky všem za návštěvu:)Honzo, ti pavouci byli asi dobře vychovaní, ani jednou se nestalo, že bych cítila, že mi něco leze po obličeji :D to spíš byli horší komáři..
1/30/2015 8:45:34 AM
Vypadá to slibně, těším se na další week :)
1/29/2015 8:30:18 PM
Jej, Korzika už začala. Tak som sa tešila. Vyzerá to tam parádne....Samé perfektné fotečky... a tých dobrodružstiev... :-) Teším sa na pokračovanie a idem kuknúť Zdenkov week ;-)
1/29/2015 3:58:30 PM
Tak jsme se dočkali :) Nádhera. Závidím...Otevřeně závidím :D Luxus. Krom toho úterý, sice jsem venku spal víckrát, ale ty pavouky bych asi nedal :) Měj se, těším se na další (už jsem nakoukl, ale počkám na popisky...:) Čiao


left arrowprevious daynext dayright arrow 149/45 Přípravy na cestu a Korsika! - 4. 8. 2014