Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 109/5 La Biennale di Venezia - 24. 10. 2013
Share week
photo

24. 10.Thursday

photo

25. 10.Friday

photo

26. 10.Saturday

photo

27. 10.Sunday

photo

28. 10.Monday

photo

29. 10.Tuesday

photo

30. 10.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Mlžné ráno. Jedu do Brna do školy, potom mám se ségrou sraz u Kofi vozíku. Tamarka má mezeru mezi přednáškami tak jdeme do naší oblíbené kavárny Fusion. (4. Tamarčin typický čekající postoj:D) 6. opuštěná děcka:D 7. krmím pana Želvy a jedu na zkoušku do divadla. 8. Klárka preluduje 9. Fotíme fotku na plakát k našemu představení.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/6/2013 12:40:20 PM
Ahoj, Honzo, teď mě napadlo, že jsem Ti mohla napsat, jestli nechcete jet s milou taky s námi do Benátek:/ Tož příště. Míšo, mlhu miluju, je to fotografův sen!:D Bublinami se snažili přivábit potencionální ANO voliče v Brně. Na plakát i fotky se můžeš mrknout sem: http://is.gd/0pHGn8. Volby vubec nekomentuju. No a s focením WoL nezáleží jak dobrý jsi fotograf, ale jaké máš odhodlání. Znám dost lidí co fotí, ale na focení weeku mi řeknou, jestli jsem se náhodou nezbláznila. Asi tak. Díky za návštěvu:)
12/5/2013 6:20:42 PM
To se někdo má...Míša to všechno shrnula, takže jen: super týden, měj se krásně, ať se Ti daří a pozdravuj! :)
12/5/2013 9:09:48 AM
Mlha je občas pěkná, občas fakt na prd, když přes ní není vidět :D Kde se tam vzala tam bublina? Fotka na plakát se mi libí, pak ukaž finální verzi plakátu :) V pátek jsi měla dost fofry, ale ty mafiánský fotky jsou moc pěkný. Škoda, že jsme dopadli tak špatně :/ poslední dobou je to tak často, že se cítím za Česko trapně...Chlapi jsou pěkný bačkory, že nevyužili koupání :D Pondělí je celé pěkné. Ta holčina vypadá, že má opravdu velikou radost. Na vernisáž bych jela ráda, uvidím, jak to budu mít se školou :) Tradice s panákama je super! Škoda, že mě to nenapadlo dřív :( už jsem mohla mít pěknou sbírku. Ta 8. fotka je jako z Dextera ty jo. Náhodou jsi dobrá, že jsi Zdendu k weeku ukecala, já Romana asi neukecám nikdy, on by nafotil tři dny a pak by na to zapomněl, flegmouš :D A to fotí opravdu pěkně :) Byl to super týden Liduš :) Měj se krááásně!


Tags more tags

next dayright arrow 109/5 La Biennale di Venezia - 24. 10. 2013