Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Vandr v Rychlebských horách - 5. 7. 2013
Share week
photo

5. 7.Friday

photo

6. 7.Saturday

photo

7. 7.Sunday

photo

8. 7.Monday

photo

9. 7.Tuesday

photo

10. 7.Wednesday

photo

11. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ešte v januári som si myslela, že tento týždeň strávim tanečne na južnej pologuli. Ale všetko je nakoniec inak a ja som zažila opäť jeden krásny vandr s kamarátmi. Vybrali sme sa do Rychlebských hôr, vraj najopustenejšie pohorie v ČR :-). To je ideálne :-). 1.Ráno sa presúvame z Hodonína až do Javorníku ve Slezsku. Plánujeme dnes ísť po červenej a prísť až k Borůvkovej hore. 2. Prestávka kúsok od Hoštického potoka - hájovna. 3. Na vyhliadke Vysoký kámen Veronika urobila nájazd na čučoriedky :-). 4. Porada na rázcestí Vysoký kámen. 5. A sákriš. Začalo nám pršať. Takže pršiplášte nahodiť a čakať. Vyzerá to, že to prejde. 6.Prešlo a pokračovali sme ďalej. Zastavili sme sa na studničke, kde sme doplnili tekutiny na večer. 7. Posilnený čerstvou vodou sme sa dostali až na Borůvkovú horu, kde sme mohli začať s varením večere. 8. Niektorí sme vybehli aj na rozhľadňu. A pozerám do kuchyne :-). 9. Večer sme si ešte na zohriatie spravili ohník.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/31/2013 9:54:45 PM
Kde Ta to len vietor zavial, ale bolo tam krasne a tie cucoriedky... Ale to schladenie v Nizkych Tatrach ste tusim prehnali, 5 stupnov, tomu sa nechce verit v terajsich horucavach. Krasny week.


Tags more tags

next dayright arrow Vandr v Rychlebských horách - 5. 7. 2013