Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Konferenční - 17. 6. 2013
Share week
photo

17. 6.Monday

photo

18. 6.Tuesday

photo

19. 6.Wednesday

photo

20. 6.Thursday

photo

21. 6.Friday

photo

22. 6.Saturday

photo

23. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Všichni jsou už v "Mexiku" na konferenci...jen logistika sama opět hájí barvy...nejdřív si připadám ztracená jak tahle svorka...a pak jsem těsně před vybuchnutím...čtyři hodiny čekáme na jediné slovo...místo rautu pizza na donášku...naskočit na běláska...a děkujeme odejděte...pak jsem se už zvládla jen ubytovat a pak raději odložila foťák_následující party s kolegy a přáteli byla ve velkém stylu (a přišla i Marilyn), bylo prostě potřeba smazat hard disk....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/10/2013 10:02:29 PM
Díky za návštěvu. Jirko, nekonečná cigareta je spíš zmetek z výroby, který se vyhazuje a kámen je divná dekorace na stěně v práci, ale na tento den mi padla jak ulitá :-). Maartino, výstava mi neunikne :-), díky za doporučení. A začátek byl vážně náročný :-D, už nikdy víc. Š.
7/9/2013 4:06:16 PM
Vidim, ze zacatek tydne byl narocny :-D. Akorat teda ta Marilyn mi nakonec zustala skryta :-D Btw: uz jsi byla na vystave? Stoji za to, ja jdu jeste jednou urcite!!
7/9/2013 1:04:06 PM
Approve :-) a out of order je u nás často mašina na kafe. Zaujala mě nekonečná cigareta, asi jde o nový výrobek. Fialový kámen, vím, těžký je jak hlava, ale k čemu to je ? To je dekorace ? Moët & Chandon Rosé Imperial, dobrý tip na nezapomenutelné chvíle.


Tags more tags

next dayright arrow Konferenční - 17. 6. 2013