Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Viróza vůkol.. - 22. 2. 2015
Share week
photo

22. 2.Sunday

photo

23. 2.Monday

photo

24. 2.Tuesday

photo

25. 2.Wednesday

photo

26. 2.Thursday

photo

27. 2.Friday

photo

28. 2.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno už jsem celá bolavá z toho nicnedělání a ležení v posteli..On ani "gaučing" není nic příjemného, když je to z "musu"..Takže se jdu projít s Rexem..Hele, revolucionář a celý omrzlý, je zimka..A tu o vráně a sýru znáte??..Eda kolem mě skáče a tu mi přinese pivo(Nakouřený švihák, už ten název ve mně vzbudil zvědavost, tudíž ač nepivařka, musela jsem ochutnat:-), tu mi přinese vitamín do jablíčka zabalený:-))A já..Škoda slov..Válím se tu jak kravský ohon na hnoji..A nedělám zhola nic..Mám teplotu, ale už ne tak velkou..Jsem wolaaká slabá:-)Rexík jakoby to cítil a dělá mi morální oporu..Odpoledne už trošku i něco dělám, zastihla jsem Honzu, jak se "neúnavně" neunaveně učí k maturitě..Myslím, že by ani nemusel..Jakmile zanechá biflování, skládá mi prádlo, hodnej:-)A angličtina v Lucčině pojetí..No není radost se tu angličtinu učit??:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/9/2015 4:24:54 PM
Chodí virus okolo/nekoukej se na něho/kdo se na něj koukne/s tím si virus mňoukne//...taky jsem na něj koutkem oka juknul...co naděláš...hlavně neztrácet optimizmus...a to ty umíš...ahoj!
3/9/2015 9:31:47 AM
Ital to nevychytal :D Nechápu jak si ti psi dokážou vybrat ten "nejlepší" bobek, že to pak z nich nejde :) Doufám, že už jste všichni zdraví ;-)
3/2/2015 2:04:02 PM
Ne7, maturita ze zpěvu ? :-) Ne9, vidím tam název skladby od Pink Floyd. St3 ! :-) Pá8 :-))) So3 !!! Také jsem koukal na FCB, což normálně nedělám a byla to opravdu zajimavá kopaná. So8 :-))) Viróza to zkouší pořád a pořád se vrací. Loni u mě byla 4x a to je rekord. Letos nic a klepu na dřevo! Měj se!


Tags more tags

next dayright arrow Viróza vůkol.. - 22. 2. 2015