Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow (0076) Řezník, Nissan, Mokropsy, detektivky, vnoučata a tak dál - 26. 9. 2012
photo

22. 9.Суббота

photo

23. 9.Воскресенье

photo

24. 9.Понедельник

photo

25. 9.Вторник

photo

26. 9.Среда

photo

27. 9.Четверг

photo

28. 9.Пятница


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Valašské křiváčky jsem kdysi koupil na Barchanu v Jemnici, pořád ještě pokračuji v prezentaci svých nožů a otvíráků. Dále je východ slunce při sjezdu k Barrandovskému mostu. Nápis "Radost bydlet" na skříňovém náklaďáku mě připadl zajímavý svou absurdností - na magistrále, s protihlukovou značkou 50 km a vedle policejní úřadovny v ulici Sdružení. Doprava a auta mě dnes jaksi magnetizovala. Na čtyřce jsou dodávky od peugeouta a citroena - možná, že bych mezi nimi deset rozdílů našel. Na protějším chodníku chvátá Milan Šmíd do restaurace U Libuše. U piva se navzájem fotíme s Dušanem Neumannem z Pensylvánie. A pak zase záběry z pražské dopravy: motorkáři na křižovatce u Železničního mostu a tramvaj přejíždějící silnici před Barrandovským mostem.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

10/9/2012 4:24:13 PM
Teda pán František, účes pani manželky nemá chybu.Kostra pianistu mi naháňa strach.Asi by mi kávička pod ňou nechutila.Týždeň je suprový,Vy sa hádam nikdy nenudíte. A zbierka nožov, tá by sa páčila môjmu ocinovi :)
10/8/2012 6:26:32 PM
Týždeň už začína skvelo, steakmi a klobáskou, to by som si dal s Vami :-)Pokračovanie týždňa ale rovnako zaujímavé...kráľ je vydarený, fotky s oblohou u Vás už tradične skvelé a koniec s prísľubom slivovice...čo viac si priať? už len aby sa vypálila a chutila :-)
10/8/2012 4:47:53 PM
Nožíky a otvíráky, naši věrní a užiteční pomocníci..Spoustu z nich znám, připomínají mi dětství, měli jsme a máme několik těchto "exponátů" taky a jen dodám, že vůbec nezahálejí a věrně slouží už několikátou generaci..Proč už se nevyrábějí tak kvalitní a "dlouhověké" věci? Obchody jsou plné šuntů (made in China), no není to škoda??Vaší paní velmi sluší nový účes a hlavně ten úsměv..Pozdravuju Vás i děti..A ropuchu máte vyfocenou krásně, zas jsem si vzpomněla, kolik všelikeré havěti od šneků, ještěrek, žabek a lučních koníků až po zraněného havrana, jsme mamce natahali domů..A dnes žábu skoro nevidíte..Tedy ne všude..šárka..
10/8/2012 10:17:06 AM
Veľmi pekný akčný týždeň, vy sa teda nenudíte, páči sa mi aj pokračovanie vašej zbierky nožov a otvarákov, tiež som na nože dosť zaťažený a páči sa mi, že vaše majú takú pestrú minulosť ;)


left arrowprevious daynext dayright arrow (0076) Řezník, Nissan, Mokropsy, detektivky, vnoučata a tak dál - 26. 9. 2012