Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 4. 5. 2012
photo

1. 5.Вторник

photo

2. 5.Среда

photo

3. 5.Четверг

photo

4. 5.Пятница

photo

5. 5.Суббота

photo

6. 5.Воскресенье

photo

7. 5.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Najprv práca a potom cesta na Západ :-)1.Kolegovci pozerajú akú máme novú pomocnú silu 2.Nová pomocníčka vie excelentne narábať s kalkulačkou :-) 3.No, toto sa na mňa pozerá vždy zo zrkadla :-). 4.Na výlet sme museli vziať aj Mórica a Robina, lebo sestra má cestovateľského medvedíka (Robina) a musel ísť s nami do Ústí n/L. A aby mu nebolo smutno, zobrala som aj môjho Mórica :-). Ale inak sme úplne normálne :-) 5.Niekde na déjedničke 6.Hej, že aké fáro... 7. V Ústí nás privítali štamprlou :-) 8.Dali sme nejakú hru a 9. a vycikať a spať :-), bo zajtra bude náročný deň :-)
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/29/2012 9:59:09 PM
Zaujimave, asi by mali vyhlasit sutaz o najroztiahnutejsiu galeriu po celej "Ceskoslovenskej" republike. Nabuduce od Bardejova po Plzen :-). Cakam ake prekvapenie pride dalej.
5/28/2012 11:57:54 AM
Jee Pravčická brána, tam jsem byla v únoru a brodili jsme se tam s přítelem v rozbředlém sněhu, boty úplně promočené - a byli jsme tam úplně sami:))Povedený týden:)


left arrowprevious daynext dayright arrow Od Ostrihomu po Ústí - 4. 5. 2012