Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Vandr Kokořínskom - 4. 7. 2023
photo

30. 6.Пятница

photo

1. 7.Суббота

photo

2. 7.Воскресенье

photo

3. 7.Понедельник

photo

4. 7.Вторник

photo

5. 7.Среда

photo

6. 7.Четверг


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
1. Vstávať a cvičiť. Po chladnej noci zakladáme oheň, teplé raňajky padnú vhod. 2. Ráno chladné ale cez deň horúce peklo. Prestávku robíme u pomníka padlým hrdinom, tam bol jediný tieň a tam čakáme oneskorencov. 3. Chladíme sa. Táto šlapaška bola na kúpačky bohatá. 4. Batohy nechávame na hlavnej a na ľahko ideme kuknúť tvrz Jiljov. 5. Ťapeme do Zahrádek. 6. Ideme cez Peklo. Tam sme sa konečne schladili. 7. Vybehli sme na Skautskou skálu. 8. Pod skalou sme si rozložili bivak. 9. Ešte vytiahnúť Honzovi kliešťa a môžeme ísť spať. Posledná noc pod hviezdami. 1. Vstávať a cvičiť. Po chladnej noci zakladáme oheň, teplé raňajky padnú vhod. 2. Ráno chladné ale cez deň horúce peklo. Prestávku robíme u pomníka padlým hrdinom, tam bol jediný tieň a tam čakáme oneskorencov. 3. Chladíme sa. Táto šlapaška bola na kúpačky bohatá. 4. Batohy nechávame na hlavnej a na ľahko ideme kuknúť tvrz Jiljov. 5. Ťapeme do Zahrádek. 6. Ideme cez Peklo. Tam sme sa konečne schladili. 7. Vybehli sme na Skautskou skálu. 8. Pod skalou sme si rozložili bivak. 9. Ešte vytiahnúť Honzovi kliešťa a môžeme ísť spať. Posledná noc pod hviezdami. 1. Vstávať a cvičiť. Po chladnej noci zakladáme oheň, teplé raňajky padnú vhod. 2. Ráno chladné ale cez deň horúce peklo. Prestávku robíme u pomníka padlým hrdinom, tam bol jediný tieň a tam čakáme oneskorencov. 3. Chladíme sa. Táto šlapaška bola na kúpačky bohatá. 4. Batohy nechávame na hlavnej a na ľahko ideme kuknúť tvrz Jiljov. 5. Ťapeme do Zahrádek. 6. Ideme cez Peklo. Tam sme sa konečne schladili. 7. Vybehli sme na Skautskou skálu. 8. Pod skalou sme si rozložili bivak. 9. Ešte vytiahnúť Honzovi kliešťa a môžeme ísť spať. Posledná noc pod hviezdami.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

10/6/2023 8:27:16 AM
Zdeni, presne, stále niekde "v lufte", a stále si hovorím, už bude zima už to bude lepšie, budem domased. A ono nič, stále mi skáču do cesty príležitosti a ja ich využívam :o).
10/5/2023 1:54:19 PM
Leni - ty tuláčko! Vidím, prečo nemáš čas na nás "doma" :))))
9/25/2023 7:22:35 AM
Adam sa stratil?


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Vandr Kokořínskom - 4. 7. 2023