Жизнь на Земле глазами ее обитателей

next dayright arrow Bežali sme pre svetlušku - 28. 4. 2023
Share week
photo

28. 4.Пятница

photo

29. 4.Суббота

photo

30. 4.Воскресенье

photo

1. 5.Понедельник

photo

2. 5.Вторник

photo

3. 5.Среда

photo

4. 5.Четверг


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o). Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o). Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o).
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/30/2023 3:17:24 PM
Jeee vidím, že máš stezku českem, tak vyměníme si? já mám zase lůcu :-D jinak časáky na recyklaci klidně ke mně :-p já si ráda počtu...jinak super týden
5/30/2023 3:14:39 PM
Leni co je to za jeskyni, prozraď :-p Jinak deníček moc chválím, my jich máme kupu ale jsou to pak úžasné vzpomínky!!!
5/19/2023 8:02:52 PM
Super week Leni a z popisků srší, že máš smysl pro humor. Dík za tip na knihu.
5/19/2023 7:00:46 AM
Tak s koštýřem sú na Slovensku problémy. Žeby to bol koštier?


Теги more tags

next dayright arrow Bežali sme pre svetlušku - 28. 4. 2023