Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Jesenná úroda - 7. 10. 2022
photo

4. 10.Вторник

photo

5. 10.Среда

photo

6. 10.Четверг

photo

7. 10.Пятница

photo

8. 10.Суббота

photo

9. 10.Воскресенье

photo

10. 10.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
Ráno pri pekárni v Hodoníne. Idem do mesta. A kupujem si obed. Skontrolujem v robote záhradku a vyrazím do Holíča. Cestári už sa blížia k hranici. Dnes veľká úloha, idem pre Fildu do školy. Uf, dali mi ho :o), ale bolo to tesnéééé. V Jablonke nás privítal aj Jurko. A ja ešte beriem Fildu na plaváreň, akurát na Myjave zatvorené tak sme fičali do Senice :o). Ale stálo to za to :o) Ráno pri pekárni v Hodoníne. Idem do mesta. A kupujem si obed. Skontrolujem v robote záhradku a vyrazím do Holíča. Cestári už sa blížia k hranici. Dnes veľká úloha, idem pre Fildu do školy. Uf, dali mi ho :o), ale bolo to tesnéééé. V Jablonke nás privítal aj Jurko. A ja ešte beriem Fildu na plaváreň, akurát na Myjave zatvorené tak sme fičali do Senice :o). Ale stálo to za to :o) Ráno pri pekárni v Hodoníne. Idem do mesta. A kupujem si obed. Skontrolujem v robote záhradku a vyrazím do Holíča. Cestári už sa blížia k hranici. Dnes veľká úloha, idem pre Fildu do školy. Uf, dali mi ho :o), ale bolo to tesnéééé. V Jablonke nás privítal aj Jurko. A ja ešte beriem Fildu na plaváreň, akurát na Myjave zatvorené tak sme fičali do Senice :o). Ale stálo to za to :o)
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

3/5/2023 9:33:10 PM
Leni, na mňa dýcha z tohto týždňa relax, veľmi som si to tu užila :D
3/2/2023 7:03:20 PM
Ahoj, měla jsi docela úspěšný podzim...ořechy, hříbky...kluci jsou s tebou rádi...ale nevím proč bys měla umývat bajk, vždyť se zase umaže...:-)
2/28/2023 7:04:33 AM
Chlapci rastú ako z vody. Máš to moooc pekné.


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Jesenná úroda - 7. 10. 2022