Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Prasklo mi akvárko - 16. 3. 2022
photo

15. 3.Вторник

photo

16. 3.Среда

photo

17. 3.Четверг

photo

18. 3.Пятница

photo

19. 3.Суббота

photo

20. 3.Воскресенье

photo

21. 3.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
Ráno nejde elektrina, a to akože prečo? Skontrolovala som ističe v byte aj ističe na chodbe a sú v poriadku, tak prečo nesvietime? Och... No nič.V práci sa zdržím chvíľu a beriem si pol dňa voľna. Fičím do Břeclavi pre akvárko :o). Idem domov, a zisťujem, že elektrina chvíľu ide a chvíľu nejde. Akurát keď som teraz doma tak nejde. A ja idem sťahovať nové akva a potrebujem byť aj v kúpelni a tam je tma :o). Bauuuu. Takže šaškujem s čelovkou. Periem štrk do akva, dezinfikujem rastlinky. A po troch hodinách mám rybičky ubytované v novom. Uf, ale bola to fuška. Filter a svetlo otestujem neskôr, lebo veď nejde tá elektrina :o). Asi ma klepne :o). Dnes obed na prasáka, pařížák a biele rožky, ja to kašlem. Zúfalí ľudia robia zúfalé veci :o). Po práci do kina, kde som sa teda nasmiala. Keď som prišla do Holíča tak som zistila, že náš činžiak je napojený na centrálu. Fíííha, asi elektrina bude :o). To je skvelé, večer sa asi rozšoupnem. A vyfotila som vám ho. Je úplne krásne. :o) Ráno nejde elektrina, a to akože prečo? Skontrolovala som ističe v byte aj ističe na chodbe a sú v poriadku, tak prečo nesvietime? Och... No nič.V práci sa zdržím chvíľu a beriem si pol dňa voľna. Fičím do Břeclavi pre akvárko :o). Idem domov, a zisťujem, že elektrina chvíľu ide a chvíľu nejde. Akurát keď som teraz doma tak nejde. A ja idem sťahovať nové akva a potrebujem byť aj v kúpelni a tam je tma :o). Bauuuu. Takže šaškujem s čelovkou. Periem štrk do akva, dezinfikujem rastlinky. A po troch hodinách mám rybičky ubytované v novom. Uf, ale bola to fuška. Filter a svetlo otestujem neskôr, lebo veď nejde tá elektrina :o). Asi ma klepne :o). Dnes obed na prasáka, pařížák a biele rožky, ja to kašlem. Zúfalí ľudia robia zúfalé veci :o). Po práci do kina, kde som sa teda nasmiala. Keď som prišla do Holíča tak som zistila, že náš činžiak je napojený na centrálu. Fíííha, asi elektrina bude :o). To je skvelé, večer sa asi rozšoupnem. A vyfotila som vám ho. Je úplne krásne. :o) Ráno nejde elektrina, a to akože prečo? Skontrolovala som ističe v byte aj ističe na chodbe a sú v poriadku, tak prečo nesvietime? Och... No nič.V práci sa zdržím chvíľu a beriem si pol dňa voľna. Fičím do Břeclavi pre akvárko :o). Idem domov, a zisťujem, že elektrina chvíľu ide a chvíľu nejde. Akurát keď som teraz doma tak nejde. A ja idem sťahovať nové akva a potrebujem byť aj v kúpelni a tam je tma :o). Bauuuu. Takže šaškujem s čelovkou. Periem štrk do akva, dezinfikujem rastlinky. A po troch hodinách mám rybičky ubytované v novom. Uf, ale bola to fuška. Filter a svetlo otestujem neskôr, lebo veď nejde tá elektrina :o). Asi ma klepne :o). Dnes obed na prasáka, pařížák a biele rožky, ja to kašlem. Zúfalí ľudia robia zúfalé veci :o). Po práci do kina, kde som sa teda nasmiala. Keď som prišla do Holíča tak som zistila, že náš činžiak je napojený na centrálu. Fíííha, asi elektrina bude :o). To je skvelé, večer sa asi rozšoupnem. A vyfotila som vám ho. Je úplne krásne. :o)
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

3/26/2022 7:20:36 PM
...jo, a v těch nových rukavicích jsi úúúúžasnáááááá!...
3/26/2022 7:18:25 PM
Ten týden se čte jako groteska...a taky má stejný účinek: v podstatě nepříjemné události jsou důvodem k úsměvu...měsíc v úplňku jsem samozřejmě nenašel...a "výfuk" je "fukanec", ovšem po jihočesku...kdoví...:-)
3/26/2022 10:25:45 AM
Ahoj Lenko ... Tvé týdny jsou jistota, že se budu nad nimi usmívat ... nikoliv škodolibě nad akváriem (to je noční můra akvaristy), ale nad tím že tady je svět v pořádku ... týden je skvělý, moc se mi líbí ...
3/25/2022 10:14:32 PM
Ty teda neposedíš... Zaujal mě flowin, doteď jsem o něm neslyšela. Nové akvárko je parádní. 😊
3/24/2022 8:54:49 PM
Uff Leni, tak ponaučení je určitě dávat fototechniku jinam, co?
3/24/2022 5:35:10 AM
No téda, to je akční týden. A krásné akvárko máš😉


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Prasklo mi akvárko - 16. 3. 2022