Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 406. SK děkuji! - 8. 10. 2021
photo

6. 10.Среда

photo

7. 10.Четверг

photo

8. 10.Пятница

photo

9. 10.Суббота

photo

10. 10.Воскресенье

photo

11. 10.Понедельник

photo

12. 10.Вторник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Dnes mám dovolenou. Vstávám za světla a koukám, co jsem včera vyrobila s tužkou. S Jančou vyrážím na oční kliniku. Janču vyšetřují důkladně, a tak se v pohodě stihnu projít v okolí. Po několika hodinách se Janča vrací. Jedu s ní domů. Jako správná hostitelka mě nakrmila. Nestihli jsme si to dopovědět, ale už se musíme rozloučit. Rozhodně ne, abych si přečetla tiskopisy ve schránce. Mířím totiž na jeden z posledních koncertů Spirituál Kvintetu. Ne z těch odložených, ale přidaný, za 14 dní naprosto vyprodaný. Celou dobu zpívám s nimi. Vlastně většina z nás a v první řadě to je krásně slyšet. Tleskání, luskání i na pískání došlo. Spirituál to těší a nás těší, že je to těší... S Pavlem Peroutkou občas s úsměvy koukáme na sebe a zpíváme proti sobě, což mě fakt baví. Jedna legenda končí, ale jak pan Tichota řekl, u kytary budeme zase všichni spolu ;-) Nejedna slza mi ukápla a moc jim za ten nádherný zážitek děkuji!
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

11/4/2021 10:18:50 PM
Pepo, dekuji. Na SK jsem byla take vicekrat. Uzasne bylo, zazit je jeste s Karlem Zichem a panem Vancurou. Na ten posledni koncert nikdy nezapomenu (da-li zdravi) a kdyz si hraji Zelene plane, jsou tam vsichni...vcetne meho taty, ktery je miloval...
11/4/2021 5:25:21 PM
Pěkný week...SK byla skvělá kapela, párkrát jsem na nich byl a ten poslední koncert ti nepokrytě závidím...:-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 406. SK děkuji! - 8. 10. 2021