Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow (153) Buffettův trik... - 22. 9. 2021
photo

19. 9.Воскресенье

photo

20. 9.Понедельник

photo

21. 9.Вторник

photo

22. 9.Среда

photo

23. 9.Четверг

photo

24. 9.Пятница

photo

25. 9.Суббота


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
To korobendžo musí pryč... :-D Odpoledne mám scuka s Ramonkou, jde ke svojí kadeřnici... Myslela jsem si, že se stavím i pro vytipované knihy do knihovny, ale dycky zapomenu, že mají ve středu zavřeno... :-D Doma pak surfuju, taky na Full Moon Zine, kde jsem narazila i na foto Marka s kmitajícíma rukama v reportu z fesťáku Obscene Extréme, kde se mimo jiné píše: V sobotu po poledni přilákali spáče ze stanů čeští Impulsealer, dvojice matadorů Marzena z Hibakushi a John z Bowell Fuck vytvořili nový grindcoreový projekt. Předvedli neuvěřitelně rychlé bicí, jimž zdárně konkurovala nažhavená kytara. Jejich často měněný rytmus byl pokynem k ranní rozcvičce s hojnou účastí ve zběsilém rytmu. :-D Rami se od kadeřnice stavila na pokec... Doprovodila jsem jí pak večer na autobus domů a ve výtahu krásně modře ladila... :-)
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

10/3/2021 9:51:51 PM
Pěkný týden, až na smůlu pokousaného Manga. Ale vše se určitě rychle zahojí. Vzpomínám jak kdysi v olomoucké zoo ležel s hlubokou dlouho ranou do masa pokousaný vlk, mezi dalšími vlky ve smečce. Psi patří také určitě mezi šelmy, co se z lecčeho vylížou a zahojí.
10/2/2021 10:23:31 AM
Napadení pejska :-( "Listopad" je brutální, aspoň Hela to říkala. Út1! St8! Pá9! Rodina má vždycky přednost. Buffettův trik!!!


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow (153) Buffettův trik... - 22. 9. 2021