Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day Pozpátku / Going backwards - 30. 8. 2020
photo

24. 8.Понедельник

photo

25. 8.Вторник

photo

26. 8.Среда

photo

27. 8.Четверг

photo

28. 8.Пятница

photo

29. 8.Суббота

photo

30. 8.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English
Pája mi udělal snídani. Pak jsme se hecli a šli na boulder. Hledání otevřené restaurace v neděli odpoledne byl překvapivě problém. Nakonec oběd v Salt n Pepa. A když se mi víc než čtyři týdny nikde nepodařilo dát si Aperol Spritz, tak jsem si ho udělala doma. Zbytek večera jsme strávili malováním masek z Luxfer a pečením šneků. Na to jak se jim nejdřív nechtělo kynout se pak nafoukli tak, že jsem nevěděla co s tím. :D Pája made me breakfast. We went to boulder later. Trying to find an opened restaurant Sunday afternoon was surprisingly a problem. Eventually we had a lunch at Salt n Pepa. And after four weeks of not being able to get Aperol Spritz anywhere I made it at home myself. We spent the rest of the evening painting the masks from Luxfery and baking cinnamon rolls. I almost didn’t know what to do with the dough eventually and it didn’t wanna rise at first.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

9/9/2020 11:43:19 PM
Super!
9/7/2020 10:18:05 PM
Hlavně žádné násilí, týdny je třeba dělat bez nucení a stresu ... projekt WoL je vlastně jedna z forem sociální sítě, ale jeho velkou devizou je, že tady vlak jede tak pomalu, že motýli mohou otevřenými okny létat dovnitř a zase ven ... týden výbroný, líbilo se mi tady ...


Теги more tags

left arrowprevious day Pozpátku / Going backwards - 30. 8. 2020