Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 3x3 | vitamín D - 31. 3. 2020
photo

28. 3.Суббота

photo

29. 3.Воскресенье

photo

30. 3.Понедельник

photo

31. 3.Вторник

photo

1. 4.Среда

photo

2. 4.Четверг

photo

3. 4.Пятница


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English
Ajajaj. Má obsese bleděmodrou barvou graduje. Při "kontrole" jsem zjistila, že mám i spoustu modrých laků na nehty, modrou mám svou novou merino deku, modrou máme andulku (žlutá nám bohužel odešla do ptáčkového nebe, jelikož byla nějaká nemocná :/), modré mám květináče, konvičku na kytky, nádobí, docela si na tom ulítávám :D Dnes kupuji virtuální vstupenky do kina (večer dostaneme odkaz a budem koukat na film z pohodlí domova – jděte taky na facebook na "Moje Kino Live"). Ze svíček z písmenek ze jména mého přítele jdou složit fakt dobrý slova :D třeba šál, luk, šluk, kuš, ušák, lák a umím si představit, jak vypadá takovej šlák, nebo jak chutná kuláš :D Na poslední fotce SNĚŽÍ. Oh my G... My obsession with pale blue colour has been escalating. I have found out that I have a lot of blue nail polishes, I have my new merino blanket in blue, we have blue budgie (yellow one unfortunately went to "bird heaven", because she was sick :/), I have blue flower pots, blue watering pot, blue dishes, ...I'm just crazy in it :D Today I buy virtual cinema tickets (in the evening we will get a link and we will watch a movie from the comfort of home – you can also go to "Moje Kino Live" on FB). Candles from letters of the name of my boyfriend go to put in really good words :D (in czech) – šál (scarf), luk (bow), šluk (interjection of smoking), kuš (crossbow), ušák (anything with big ears), lák (pickle) and I can imagine how "šlák" looks like (somebody with suspenders, but this word doesn't really exist), or how tasty can be "kuláš" (this word means goulash, but it is spelled wrongly, just similar pronunciation) :D SNOWING in the last photo.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

4/7/2020 9:36:11 PM
Moc příjemnej week, obrazem i slovem...a táta...s úsměvem vzpomínám, zase vím o něco víc, byl to pro mne záhadný sympaťák...něco se dědí...:-)
4/7/2020 7:51:33 PM
Paráda..., táta byl skvělý fotograf, stejně jako Ty... :-)
4/7/2020 1:33:40 PM
Děkuji za komentáře, milí moji :-)
4/6/2020 10:26:15 PM
Krasne vidite svet v detailech!
4/6/2020 6:09:53 PM
Super Báro, rád tě vidím :) Fajn týden! Opatrujte se.
4/6/2020 1:24:47 PM
Báro ahoj, fajnovky ty tvé detaily... moc pěkný týden ... máš to hezky poskládané a dobře se na alba kouká ...;-) hezký den Monča
4/6/2020 1:16:55 PM
Pohlazení po duši pro všechny, díky, Baarunko:-)A buď zdravá a užívej vitamínu D, moc Ti svědčí, a nám ostatním vlastně taky:-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 3x3 | vitamín D - 31. 3. 2020