Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Po finských školách - 23. 10. 2019
photo

20. 10.Воскресенье

photo

21. 10.Понедельник

photo

22. 10.Вторник

photo

23. 10.Среда

photo

24. 10.Четверг

photo

25. 10.Пятница

photo

26. 10.Суббота


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :( Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :( Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :(
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

12/2/2019 10:14:33 AM
Tento týden se nemohl nechat ujít :-). Vidět známá místa aspoň na fotografiích. "Your liver is evil. Choose your weapon and punish it! :-)))) Měli jste využít jet do Tallinu. Líbilo se mi tu.
11/3/2019 6:06:25 PM
Steda 8 ,krasny usmev a foto!paradni tyden👍
11/3/2019 4:38:28 PM
Jistě zajímavé nahlédnout jinam, jak to chodí jinde.Moc se mi líbí "green room", to by určitě mohly i děti u nás mít, jen v nich tak nějak vzbudit zájem:-) U nás dost pokulhává základní výchova z domova, slušnost a úcta jednoho k druhému, empatie.. Taky příklady, vzory.. Pokud se ani dospělí nechovají správně, co chtít po dětech?? Bez toho to učitelé mají o dost náročnější..Každopádně moc pěkný týden a Lenka je čím dál krásnější:-) Zdravím i holčičky:-))
11/3/2019 8:45:51 AM
parádní fotky...moc..ale to povídání a vyprávění je o dost zajímavější
11/2/2019 9:14:35 PM
U tebe se mi líbí a když nás necháš nakouknout pod pokličku kantořiny je to super. :-)
11/2/2019 5:36:49 PM
Parádní exkurze pro mne...pro vás coby fachmany určitě hodně zajímavé...
11/1/2019 11:51:22 AM
Paráda! Moc hezký a taky moc zajímavý týden... :-D


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Po finských školách - 23. 10. 2019