Жизнь на Земле глазами ее обитателей

next dayright arrow Ťik, ťak … ťik, ťak … - 6. 5. 2019
Share week
photo

6. 5.Понедельник

photo

7. 5.Вторник

photo

8. 5.Среда

photo

9. 5.Четверг

photo

10. 5.Пятница

photo

11. 5.Суббота

photo

12. 5.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English Slovensky
Konečně jsem se dostal k přezutí auta … jdu se objednat … inventura včerejšího turné, vyhrál jsem skoro dvě eura … procházka na Emu … hora kouří a produkuje kapičky … jde se tady po žluté … ve městě je cirkus … západofka … demonstrace proti ztrátě soudní nezávislosti … Konečně jsem se dostal k přezutí auta … jdu se objednat … inventura včerejšího turné, vyhrál jsem skoro dvě eura … procházka na Emu … hora kouří a produkuje kapičky … jde se tady po žluté … ve městě je cirkus … západofka … demonstrace proti ztrátě soudní nezávislosti … Konečně jsem se dostal k přezutí auta … jdu se objednat … inventura včerejšího turné, vyhrál jsem skoro dvě eura … procházka na Emu … hora kouří a produkuje kapičky … jde se tady po žluté … ve městě je cirkus … západofka … demonstrace proti ztrátě soudní nezávislosti …
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/16/2019 8:32:39 PM
panejo, to mě bavilo!
5/16/2019 6:12:47 PM
Baví mě, jak ty chápeš pojem "zvolnit". Zpomalil jsi na tempo průměrně neposedného jedince. :) Opatruj se. Týden klasicky baví :)


Теги more tags

next dayright arrow Ťik, ťak … ťik, ťak … - 6. 5. 2019