Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 3. 8. 2018
photo

29. 7.Воскресенье

photo

30. 7.Понедельник

photo

31. 7.Вторник

photo

1. 8.Среда

photo

2. 8.Четверг

photo

3. 8.Пятница

photo

4. 8.Суббота


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Růžičky zmírají, ale i tak vydržely dost dlouho..Já musím žehlit, takže kdy jindy, než teď ráno, dokud je v bytě ještě docela dobře..Taky musím uvařit, dneska jen zeleninovou polévku, mám navařeno ze včerejška..Venku je vedro k zalknutí, tady uprostřed sídliště je to hnus..Chodím s Rexíkem pouze na kratičké procházky a jen pod stromy..Dnes se připojila i Lucinka..Ano, sekat trávu musí právě teď, kdy po sekání všecko ještě více vyschne..Nechápu, že nesekali na jaře, kdy byla tráva nad kolena a kvetla..Chudáci zvířata, ptáci a zajíčci, ježci a ostatní..Osamělý pán byl u vody..Eda v lednici:-))A já pro jablko, ale tohle se fakt nepovedlo a přitom vypadalo jak ze žurnálu..Inu, nesuď podle obalu, ale podle obsahu:-)))
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

8/13/2018 11:44:21 AM
Šari, nádhera :) s vlnou jste si teda mákli! PO9 :) hmm a ty úterní lívanečky! ty vypadají nádherně:) asi Ti napíšu o recept ;) PÁ5 :)) máš to fajné, Šari ;) zdravím :))
8/11/2018 6:43:51 PM
Prima týden...ne každá se povede, ale Čt/5 je parádní...Po/2 -hotovej zlatoušek...:-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Z ovčí vlny:-) - 3. 8. 2018