Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day 163rd week - 14. 2. 2018
photo

8. 2.Четверг

photo

9. 2.Пятница

photo

10. 2.Суббота

photo

11. 2.Воскресенье

photo

12. 2.Понедельник

photo

13. 2.Вторник

photo

14. 2.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English
Dnes sa ke snídani podává kuřecí pomazánka, kterou mám poprvé v životě a je fakt výborná! :)... Staré náborové letáčky, ale mě pobavily :))... Dnes na oběd z thajské T2 a mega moc dobré! To už je druhé jídlo, co od nich koštuju a masakr výborné! :)... Kryolipolýza? To vidím poprvé v životě :D... Na véču jsem udělala lehký rukolový salát s kuřecím! :)... Mucinqa kuje pikle, Alda pracuje a já jdu na kutě :))... Today is for a breakfast the chicken spread which I have for a first time in my life and is really good! :)... Old recruitment leaflets, but amused me :))... Today lunch from Thai T2 and it was sooo delicious! That's already the second meal, that I'm tasting from them and it's so great! :)... Cryolipolysis? I see it for the first time in my life :D... I made a light rucola salad with a chicken for the dinner! :)... Mucinqa thinks what to do, Alda works and I'm going to sleep :))...
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

2/23/2018 7:36:49 PM
já se budu opakovat- kdy se můžu stavit na baštu? :D super week jako vždy a produktovky jsou v tom fakt skvěle nasvícené ;)
2/22/2018 6:33:17 PM
Prostě prima, jenom bych se opakoval...ale So/4 - mám nové FV a gratuluji k vítěznému snímku, BRAVO!


Теги more tags

left arrowprevious day 163rd week - 14. 2. 2018