Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day Nejšťastnější týden! - 23. 7. 2017
photo

17. 7.Понедельник

photo

18. 7.Вторник

photo

19. 7.Среда

photo

20. 7.Четверг

photo

21. 7.Пятница

photo

22. 7.Суббота

photo

23. 7.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Ty rána mě vážně baví ;D... Hruška je mainstream Jistebničané mají prostě Meruňku! proč ne? ;D... Odpolední válení u her bylo stejně super jako opět společná večeře♥ Stejně ten společný týden nedělí nekončil, ale i tak chci napsat důvod, proč tenhle týden nese název "Nejšťastnější"...Ono si řeknete, že to je přece jasné, to je tou zamilovaností a taak, ale já bych řekla, že je to spíše tím štěstím, protože tohle opravdu jen tak někdo nemá a o to víc si toho vážím já! A ať už je to klišé nebo ne tak tohle všechno jsou pro mě ty nejcennější vzpomínky s tou nejcennější osobou, kterou v tom životě mám... takžeee ono je nakonec to slovo nejšťastnější oproti tomu všemu ještě málo♥ A závěr? prostě děkuju, děkuju, děkuju protože opravdu všechno, co chci teď mám! ♥
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

9/1/2017 10:26:28 AM
...tak ať je spousta takových, přeju...:-)
8/30/2017 8:07:06 PM
Jakmile je to nejšťastnější týden, musela jsrm ho vidět!!:-) A absolutně chápu, souhlasím, rozumím! Krásně optimisticky vyletněný týden a spokojená milá Teri coby jeho autorka:-) Není nad to být šťastná a umět si toho vážit!:-) Jen houšť, mám ráda tak pozitivní týdny!


Теги more tags

left arrowprevious day Nejšťastnější týden! - 23. 7. 2017