Жизнь на Земле глазами ее обитателей

next dayright arrow Grilovaná žebra, kolena, úsměvy:-) - 30. 7. 2017
Share week
photo

30. 7.Воскресенье

photo

31. 7.Понедельник

photo

1. 8.Вторник

photo

2. 8.Среда

photo

3. 8.Четверг

photo

4. 8.Пятница

photo

5. 8.Суббота


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Ale kdepak New York! Jen rozpálená Ostrava a její sídlištní "krásy" nás čekají v tomto týdnu..Eda dospává, noční děsy ho potrápily..Jogurtík na snídani..Touha vzduchoplavců, budoucí baroni a baronky si občas mohou popovídat i s místními okřídlenými šlechtici:-) K čertu se srdcem, s láskou..Je vedro, dokonce ani Ušáčkovi se nic nechce..Neutíká, protože už nás zná a ví, že Rexík ho neprožene, ač o něm dobře ví..Eda hudbu, já zas detektivku..A pivo postavené na hlavu:-)Krásný horký večer..Občas je toho "postaveného na hlavu" více než by se zdálo..
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

8/16/2017 9:25:06 AM
Byť splachovací, to je fuška...a niektorí na to nie sme jednoducho nastavení...napriek nočným strašidlám je to znovu krásny week!
8/11/2017 8:47:13 AM
Ahoj Šárko, opět moc pěkný týden. Mě to tak baví sledovat a číst. :) Prstový stativ je super. :D Lucka to vystihla. A s těma výplatama to je blbý teda :((... Musí to být šílené, jakožto pro rodinu s dětmi.


Теги more tags

next dayright arrow Grilovaná žebra, kolena, úsměvy:-) - 30. 7. 2017