Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow První jarní žába - 28. 3. 2017
photo

23. 3.Четверг

photo

24. 3.Пятница

photo

25. 3.Суббота

photo

26. 3.Воскресенье

photo

27. 3.Понедельник

photo

28. 3.Вторник

photo

29. 3.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
English
Křupajda má mazlivou. Pořád mám díru v noze z toho oslího pádu v Maroku. Vyzvedla jsem si náramky, mám z nich velkou radost. Chtěla jsem uvařit špenátovku a uklízet, ale byl asi tříhodinový black out. To se fakt hodí todleto! =( Tak jsem alespoň udělala jiné věci, které jsem odkládala....jako třeba převléknout povlečení. Na to elektřinu nepotřebuju, že? Kluci i s Terkou mě vyzvedli doma a pak mastíme do Srbska potrénovat. Lezeme až do tmy. Tom tu poslední cestu dává s čelovkou. Cesta k auta a první jarní žába! Uhúúúúúúúú!
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

4/11/2017 4:06:17 PM
Ty už princa máš, je jasné, že si ju (ho) nepobozkala...:)) Keď vidím tú malú krásku Křupinku, moje zvažovanie mačka áno či nie sa vždy posunie o kúsoček k tomu prvému... (doma sme tri na jedného, ale silného...:))
4/11/2017 12:01:04 PM
S žabičkou je to super. Já letos viděl první žábu u nás v kuchyni. Potvůrka šla už cca před měsícem za teplem :-)Malá britka je čím dál víc a víc úžasná!


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow První jarní žába - 28. 3. 2017